Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw: deze Dordtse restaurants bezorgen sinds kort ook bij jou thuis

Aangeboden door Thuisbezorgd.nl 26 november 2020

De horeca is dicht, maar we hoeven de Dordtse restaurants niet te missen! Op Thuisbezorgd.nl vind je megaveel opties, van roti tot falafal. Deze twee horecazaken bezorgen sinds kort via het platform.

Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

Ruby’s eten en drinken

Roti Ruby's Dordrecht Thuisbezorgd.nl bezorgen
Foto: Facebook Ruby’s

Zeg je Ruby’s, dan zeg je roti met kip. Het is in Nederland een van de bekendste Surinaamse gerechten en een populaire keuze bij Ruby’s in de Lindenstraat, weet eigenaar Ruby. “Iedereen heeft zijn eigen recept en wij ook. Onze roti heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld.” Eigenlijk is het slow cooking voordat die term bestond. “In de Surinaamse keuken kijken we niet op de klok. Zoals mijn oma zei: alles wat zachtjes kookt is lekker.”

In het kleine zijstraatje van de Vriesestraat heeft Ruby een terras. “Daar kunnen we geen brommertjes voor de deur hebben staan. De bezorgdienst maakt het voor mij aantrekkelijk om te werken met Thuisbezorgd.nl.”

Ruby’s is van dinsdag tot en met zondag tussen 16.00 en 19.30 open voor bezorgen. Bekijk de kaart en bestel hier.

Broodjeszaak Caïro

Broodjeszaak Caïro
Foto: Broodjeszaak Caïro

Maher Nakhla van Broodjeszaak Caïro weet na ruim twintig jaar wel wat Dordtenaren lekker vinden. “Onze falafel doet het altijd goed”, vertelt de eigenaar. “Ik maak de kikkererwtballetjes van A tot Z. Ze gaan pas de olie in wanneer ze besteld worden. We serveren ze met verse groenten en dat waarderen onze klanten. Daarnaast is onze doner kebab altijd populair. We snijden die vers voor onze klanten zodat ze de beste kwaliteit krijgen.”

Door de coronacrisis kunnen veel klanten niet langs hun favoriete broodjeszaak aan het Scheffersplein. “Ik heb geen eigen personeel, dus deze samenwerking met Thuisbezorgd.nl is een uitkomst voor mijn zaak. Zo kan ik mijn klanten bereiken. Het is echt een opluchting voor mij.”

Broodjeszaak Caïro is van dinsdag tot en met zondag geopend van 12.00 tot 22.00 uur en bezorgen kan van 16.00 tot 21.00. Bestellen of een kijkje op de kaart doe je eenvoudig hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thuisbezorgd.nl. Meer over Thuisbezorgd.nl ontdekken?

Thuisbezorgd.nl

Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

adv.