Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Bij deze restaurants eet je nu met 30% of 50% korting

Door Lisanne Doff 17 januari 2020

Korting op je eten? Dat wil toch iedereen! TheFork heeft op dit moment leuke samenwerkingen met een paar restaurants. Als je via de website reserveert krijg je korting op je eten. We hebben een lijstje gemaakt met een aantal restaurants. De korting is niet van toepassing op drankjes.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Hotel Postillion Dordrecht

Foto: Streetview

Bij Hotel Postillion krijg je nu 50% korting op je eten! Er is een speciaal menu voor deze actie en daar staan vlees, vis en vegetarische gerechten op.

Een recensie: “Leuke actie met 50%. Ruime vernieuwde ruimte. Iets te felle verlichting.”

Eetcafé Babylon

Babylon terras Dordrecht | indebuurt Dordrecht
Babylon | Foto: indebuurt Dordrecht

Wil je eens eten uit een andere keuken proberen? Eetcafé Babylon zit op de Voorstraat en heeft bij deze deal een speciaal menu met Turkse gerechten. Je krijgt er nu 30% korting op je eten, als je via deze website een reservering maakt.

Een recensie: “Heerlijk vers eten, elke keer geserveerd door gastvrije en vriendelijke mensen. De oosterse keuken geeft je dat beetje extra vakantiegevoel in je eigen stad. Aanrader.”

De Hoff’nar

Foto: Hoff’nar

De Hoff’nar scoort een 8,8 op de site van TheFork! En je ontvangt nu 30% korting op het eten bij bestelling van een 3-gangen verassing menu. Je weet dus niet wat je krijgt, maar op TheFork staat een indicatie van wat je eventueel kunt verwachten.

Een recensie: “De Hoff’nar is een super knus, romantisch restaurant met heerlijk eten en uitstekende bediening. We namen plaats in de serre en hadden dus prachtig uitzicht op het kasteeltje.”

Strada Del Vino

Strada Del Vino Dordrecht Italiaans restaurant
Foto: webpagina Strada Del Vino

Bij Strada Del Vino krijg je nu 30% korting op je eten met de The Fork Summer actie. Het is een Italiaans restaurant, maar je kunt er meer krijgen dan alleen een pizza of pasta. Ze worden met een 8,6 beoordeeld.

Een recensie: “We hebben een heerlijke avond gehad. Lekker gegeten, goede service en fijne sfeer. De bediening werkte hard om ons een fijne avond te bezorgen. We hebben genoten. Top restaurant!”

Brasserie de Biesbosch

Foto: Brasserie de Biesbosch

Brasserie de Biesbosch is een prima plek voor een lunch of diner. Op het menu staan onder andere soep van Pomodori tomaat, zalm, rund, saté, appeltaart en crème brûlée. Je krijgt nu 30% korting op een 3-gangen menu.

Een recensie: “Zeer verrassende locatie, een echte aanrader! Heerlijk eten en vriendelijke dames. Top brasserie.”

Lees ook: 

Winkelcentrum De Bieshof Van Eesterenplein - indebuurt Dordrecht

Lekker! Er opent een nieuw restaurant in winkelcentrum Bieshof

Woon jij in Stadspolders? Dan hoef je straks niet ver te reizen voor een nieuw restaurantbezoekje. I...
Jack's Steakhouse - indebuurt Dordrecht

Jack’s Steakhouse krijgt goede reviews: ‘Zalig gegeten, zouden meer mensen moeten doen’

Weet je soms niet in welk restaurant je moet eten? De bezoekers van The Fork, die we eerder kenden o...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.