Keramisch barbecuën lastig? Stam Hoveniers bewijst het tegendeel tijdens de Demo Dag Keramische BBQ

Aangeboden door Stam Hoveniers 17 mei 2018

Denk je aan hoveniers, dan denk je wellicht aan het aanleggen en bijhouden van tuinen. Maar Stam Hoveniers biedt veel meer dan alleen maar een mooi onderhouden tuin. Het hoveniersbedrijf heeft namelijk een ruime showroom met werkelijk alles dat met tuinen te maken heeft. Van verlichting, tuinmeubilair en cadeau-artikelen tot buitenkeukens en barbecues, je vindt het aan de Calandstraat. 

En die barbecues mogen er wezen hoor. Niets aluminiumfolie wegwerpbarbecues, maar robuuste BBQ’s voor echte foodies. Zo kun je in een buitenkeuken een barbecue integreren zodat je ook in je tuin op vuur kunt koken. Maar de meester der BBQ’s is misschien wel de keramische barbecue. En daar heeft Stam Hoveniers een aantal mooie exemplaren van.

De tekst gaat verder onder de foto.

The Basterd keramische bbq - Stam Hoveniers showroom - indebuurt.nl
Foto: José de Jong

Keramische BBQ’s zijn voor iedereen

We kunnen ons best voorstellen dat je je geïntimideerd voelt door de forse kooktoestellen. Is dat niet ontzettend moeilijk, vraag je je misschien af. Dat iedereen op een keramische barbecue kan koken, laten ze je dan ook graag zien op de Demo Dag Keramische BBQ zaterdag 19 mei van 11.30 tot 16.00 uur. Niet alleen leer je hoe je gerechten bereid op het grill-toestel, ook kun je proeven hoe dat nu smaakt, eten bereid op een keramische barbecue. En uiteraard mag je de experts het schort van het lijf vragen.

Ben je helemaal enthousiast geworden en kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan, dan heeft Stam Hoveniers ook nog eens een mooie aanbieding. Koop je een keramische BBQ van The Basterd (vanaf €599,-), dan krijg je een mooie accessoires cadeau.

De tekst gaat verder onder de aanbieding.

The Basterd keramische bbq - Stam Hoveniers showroom - indebuurt.nl
Topper

Krijg tot €190,- aan accessoires cadeau bij aankoop van The Basterd BBQ

Stam Hoveniers
- Geldig t/m 30 jun 2018

Dat zit lekker

Wie liever in huis kookt, kan nog steeds buiten genieten van een lekkere maaltijd. Of je nu liggend op een loungebank wilt genieten van de zon en een ijsje, of aan tafel smullen met zomerse salades, Stam Hoveniers heeft tuinmeubilair voor elke wens en smaak.

De tekst gaat verder onder de foto.

Loungeset - Stam Hoveniers showroom - indebuurt
Foto: José de Jong

Wil je je laten inspireren voor een nieuwe tafel, loungebank of stoelen in de tuin, dan kun je uiteraard in de showroom terecht. Ook trouwens voor woonaccessoires zoals kaarsen, wijnkoelers, lampen, plaids, opbergmanden… Teveel om op te noemen, maar dus allemaal te zien bij Stam Hoveniers.

De Demo Dag Keramische BBQ is op zaterdag 19 mei van 11.30 tot 16.00 uur.

Stam Hoveniers

hoveniers

Op aanvraag

Calandstraat 29, Dordrecht

Bekijk meer:hoveniers

adv.