Wijnliefhebbers opgelet! Huis Roodenburch opent een nieuwe wijnbar

Door Karlijn Goorts 10 januari 2017

Dordrecht krijgt er een nieuwe wijnbar bij. Op 27 januari opent Huis Roodenburch aan de – hoe kan het ook anders – Wijnstraat een nieuwe bar in hun wijnkelder. Wat ’s middags er nog uitziet als een lunchcafé, wordt ’s avonds omgetoverd tot borrelgelegenheid met hapjes en… wijn.

“Een verrijking van het concept van Huis Roodenburch”, zegt mede-eigenaar Jos Wijnstekers over het nieuwe initiatief. “We hoorden van veel mensen die ook in ons restaurant komen, dat er behoefte aan is.”

Wijn in de kelder

De wijnkelder, waar je overdag kunt lunchen, wordt vanaf 27 januari op vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur omgebouwd tot heuse wijnbar. Er komen lekkere zithoekjes, het licht wordt aangepast en de wijnen worden uit de kast getrokken. “We hebben een vaste menukaart”, zegt Jos enthousiast. “Maar er komt ook een kaart met specials gericht op de seizoenen. Bovendien zorgen we voor lekkere hapjes die bij de wijn passen.”

Als eerste

Wij mogen de week van de opening als eerste een kijkje gaan nemen en daar doen we uiteraard uitgebreid verslag van. To be continued…

Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in Dordrecht" publiceren. Je kunt je uiteraard eenvoudig weer afmelden indien gewenst.

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie