Gaaf! Op deze inspirerende locatie wil je vergaderen

Aangeboden door Stayokay Dordrecht 22 januari 2019

Dikke kans dat je het gros van de vergaderingen gewoon op kantoor doet. Maar voor sommige overleggen of vergaderingen heb je nét even een andere ambiance nodig. Tip van ons: ga voor zulke gelegenheden naar Stayokay Dordrecht. We geven vier redenen waarom dit de perfecte vergaderlocatie in Dordrecht is. 

Je hebt je eigen ruimte

Wil je vergaderen en dineren in Dordrecht? Of liever vergaderen en lunchen? Bij Stayokay Dordrecht kunnen vergadertijgers zich helemaal uitleven. “We hebben vier ruimtes waar je kunt vergaderen”, vertelt hostelmanager Marco Verdouw. “Van zes tot dertig mensen, voor iedere groep hebben we wel een vergaderzaal.”

Dordtser dan dit wordt het niet

Als je denkt dat het oude centrum de enige mooie omgeving van ons eiland is, heb je het mis. Het in de Biesbosch gelegen hostel heeft namelijk een prachtig uitzicht. Marco: “Onze vier vergaderzalen hebben een schitterend uitzicht op het water en de Biesbosch. Geheid een inspirerende plek, durven we te zeggen! Vanuit vergaderzaal Thomaswaard op de benedenverdieping loop je zo de buitenlucht in om een frisse neus te halen.”

En die trots op Dordrecht merk je ook aan de namen van de zalen. De Ruitgens, Oude Kat, Jongeneele en Thomaswaard zijn niet zomaar benamingen vanuit een marketingteam. “Alle zalen zijn vernoemd naar gebieden hier in de Biesbosch”, legt Marco uit.

De vergaderruimtes krijgen een 8!

De foto’s zien er natuurlijk mooi uit, maar het gaat er ook om hoe fijn het vergadert in de zalen. De reviews op meetingreview.com zijn lovend. “Toplocatie en heel praktisch en prettig voor groepen”, schrijft Cathy. “De Stayokay is een goede locatie voor bijeenkomsten waar men met elkaar aan de slag gaat. Alles is prima geregeld en je kan tussendoor ook nog wat zaken aanpassen. Flexibel, toegankelijk en klantvriendelijk zijn de kernwoorden voor deze locatie”, laat iemand van Yulius weten. En Marja is ook erg te spreken: “Wij zijn er nu twee maal geweest voor een inspirerende dag met collega’s. Prima locatie en goede zorg door het personeel.”

Je kunt parkeren voor de deur

Om bij Stayokay Dordrecht te komen hoef je niet eerst je auto neer te zetten in een parkeergarage, want er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Scheelt véél tijd en gedoe, dus! Daarnaast zit je vanaf het hostel zo op de N3. Je bent dus weer snel op de weg.

Zo kun je reserveren

Er zijn verschillende arrangementen voor bedrijven. Neem eventjes contact op met het hostel om te weten wat ze voor jou kunnen betekenen. Het is in ieder geval handig om je lunch, vergadering, borrel of diner van te voren te reserveren: dat kan hier.

Foto: Taco van der Werf
Vergaderzaal Oude Kat
Vergaderzaal Jongeneele

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stayokay Dordrecht Meer over Stayokay Dordrecht ontdekken?

Stayokay Dordrecht campings

Nu openHele dag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Baanhoekweg 25, Dordrecht

Bekijk meer:campings

Meer lezen:

Stayokay Dordrecht - Hostel in Biesbosch Dordrecht - Restaurant en bar - indebuurt.nl

Waarom je als Dordtenaar ook welkom bent bij Stayokay Dordrecht

Het zou zomaar kunnen dat je denkt: een hostel, dat is toch voor toeristen? Dat het ook anders kan b...
Kerstborrel Oudejaarsborrel Nieuwjaarsborrel - Stayokay Dordrecht - indebuurt Dordrecht

Op deze unieke locatie wil je borrelen deze feestdagen

Ben je voor jouw bedrijf nog op zoek naar een toffe plek om kerst met collega’s te vieren? Of wil je...

adv.