Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Dordrecht

Aangeboden door FÏNLEY 11 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Dordrecht op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Restaurant in de Klander Muelen

Foto: Facebook De Klander Muelen

Dordtser dan de Klander Muelen wordt het niet. Het eetcafé vind je in het eeuwenoude pand uit 1646 (!), waar vroeger geweven stoffen gladgemaakt werden. Middenin het centrum, aan het Statenplein, is dit volgens ons de perfecte locatie om even bij te komen tijdens een middagje shoppen. Het gebouw past goed bij de oude sfeer van de stad, maar de kaart is er allesbehalve ouderwets. Van de lekkerste taarten tot het lunchtrio, alle gerechten smaken nét iets lekkerder met FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Bij de Klander Muelen serveren ze Ginger Ale, Tonic en Bitter Lemon van het drankje.

Restaurant Het Magazijn

Foto: Het Magazijn

Ietsjes buiten het centrum vind je Het Magazijn. Met een kunstuitleen, diverse kleine winkeltjes en een restaurant kun je hier makkelijk een middagje doorbrengen met vrienden of familie. Wist je dat hier ook regelmatig muzikanten spelen? Zo kun je hier bijvoorbeeld de artiesten van Popronde en het Songbirds Festival 078 zien optreden. Met een borrelplank, shared fingerfood of een plank met vleeswaar kun je hier lekker een middagje borrelen.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Down Town

Foto: Down Town Dordrecht

Misschien wel het mooiste uitzicht heb je bij Down Town aan de Merwedekade. Binnen zit je in de aanbouw tegen het oude veerhuis. Neem plaats aan de bar, waar de barkeeper een lekker glas Tonic of Bitter Lemon inschenkt. FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt het feestje compleet. Met het uitzicht op de rivieren waan je je misschien wel op het Manhattan aan de Merwede.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.