Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eten op de golfbaan bij Jack’s Steakhouse

Door Caty Groen 4 maart 2017

Je hoeft geen Tiger Woods te zijn om te gaan eten bij Jack’s Steakhouse. Ook als je geen lid bent van golfbaan die naast het restaurant ligt, ben je er van harte welkom.

Als er één restaurant is dat trots kan zijn op zijn locatie, dan is het dit restaurant wel. In de Merwelanden, verscholen tussen het groen en aan de zijkant van de lichtglooiende golfbaan, staat het paviljoen van Jack’s Steakhouse. Je waant je ver buiten Dordrecht. Het restaurantgedeelte is ruim en heeft aan de achterkant een groot terras.

Amerikaanse menukaart

Jacks Steakhouse
Foto: Caty Groen

We zoeken binnen een tafeltje en ontdekken een royale, Amerikaans georiënteerde menukaart. De burgers en steaks vliegen je om de oren. We krijgen zelfs een miniburgertje als amuse. Bijgerechten als groente, friet en gepofte aardappel kun je apart bestellen.

Jack’s maandmenu

Jacks Steakhouse
Collagefoto: Caty Groen

We maken een keuze uit Jack’s maandmenu (€25,-) en krijgen een salade met garnalen en cocktaildressing, victoriabaars met mosterdroomsaus en een trio van ijs.

Groot

De porties zijn zoals in een Amerikaans steakhouse: groot. Maar de kwaliteit is prima dus je hoort ons niet klagen. De bediening is vriendelijk en attent, dus ook de glazen vallen op geen enkel moment droog.

USA

Jacks Steakhouse
Foto: Caty Groen

Van de menukaart kozen we ook nog USA Chicken Fillet (€12,-), een gepaneerde kipfilet met bacon en kaas. Daar kozen we gegrilde tomaat en dikke friet bij en kregen het geserveerd met barbecuesaus. Een gerecht waar we zo opnieuw voor naar de Merwelanden willen terugkeren.Meer over Jack’s Steakhouse ontdekken?

Jack’s Steakhouse

argentijnse restaurants

Geopend11:00 - 22:00

Baanhoekweg 50, Dordrecht

Bekijk meer:argentijnse restaurants

adv.