Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Caroline bezocht een nieuwe Chinese snackbar en dat kwam hierdoor

Door Caroline Bijl 30 mei 2020

Caroline Bijl is onze gastredacteur. Ze zoekt voor jou heel Dordrecht af naar de beste burger, het lekkerste gebakje, het mooiste diner, de meest zalige bonbon, een goeie smoothie, super streetfood en ga zo maar door. Deze keer was ze bij Wok & Snacks Snackbar op de Steegoversloot.

Het is hartstikke fijn en natuurlijk gewoon puur geluk hebben, als je naaste buren ook echte Bourgondiërs zijn. Naast het feit dat je elkaar goed begrijpt en je regelmatig gezamenlijk je favoriete hobby uitoefent, houd je elkaar ook goed op de hoogte van de nieuwste culinaire ins & outs in Dordrecht. Zo kreeg ik een tijdje geleden de menukaart van de nieuwste Chinese snackbar onder de deur geschoven…. Of ik daar iets meegedaan heb? Lees maar even mee.

Bekende Chinees-Indische gerechten

Het bleek dus de menukaart te zijn van Wok & Snacks Snackbar, een nieuwe Chinese snackbar aan het Steegoversloot. Op de menukaart staan bekende Chinees-Indische gerechten zoals tjaptjoi, babi pangang en foeyonghai. Gerechtjes die we dus gewend zijn te bestellen bij de Chinese afhaalrestaurants. Ondanks dat ik inmiddels liefhebber ben van verschillende Oosterse keukens, is een goede afhaalchinees op zijn tijd altijd lekker. Dus vol verwachting ben ik wat lekkers gaan bestellen van deze menukaart.

Verschillende gerechten

Heel fijn is dat er handige combinatiemenu’s op de lijst staan, waardoor je heel leuk een aantal verschillende gerechten kunt uitproberen. Zo koos ik voor het menu met babi pangang, zes mini loempia’s en foeyonghai. En aangezien ik deze heerlijkheden niet in m’n eentje hoefde te testen, besloot ik ook nog het gerecht van kip met cashewnoten in koen poo saus en een portie nasi en Chinese bami te bestellen. De gebakken banaan kregen we van het huis; wat een service!

De tekst gaat verder onder de foto

Combinatie menu bij Wok & Snacks Snackbar | Foto: Caroline Bijl

Blij verrast

Nu kan ik natuurlijk van elk gerecht tot in detail gaan beschrijven hoe het smaakte, maar dat ga ik je niet aandoen (stiekem hoop ik dat je nu zelf iets gaat bestellen). Deze nieuwe Chinese snackbar heeft me blij verrast en alles wat op tafel stond, was gewoon heerlijk. Wat me vooral opviel was dat aan elk gerecht bijzonder veel smaak zat. Aangezien ik regelmatig geniet van vrij pittige Aziatische gerechten, uit onder andere de Thaise en Vietnamese keuken, willen de Chinees-Indische gerechten mij soms wat flauw aandoen. Maar dat is bij de gerechten van Wok & Snacks Snackbar zeker niet het geval! Daarnaast werken er bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen en wordt alles bereid en aangereikt op gepaste afstand. Het is dus ook nog eens coronaproof. Heel goed gedaan! Fijn, om er weer een nieuw Chinees adresje bij te hebben.

Bekijk ook:

Piacere Italiano

Caroline bestelde een goede takeaway voor haar ‘verjaardagsetentje’ en dat verliep zo

Caroline Bijl is onze gastredacteur. Ze zoekt voor jou heel Dordrecht af naar de beste burger, het l...
verrassingsmenu menu van de chef dordrecht

Caroline deed mee met de WijnSpijs Wandeling en dat verliep zo

Caroline Bijl is onze gastredacteur. Ze zoekt voor jou heel Dordrecht af naar de beste burger, het l...

Caroline at haar favoriete puddingbroodje en vertelt waar je ze kan halen

Caroline Bijl is onze gastredacteur. Ze zoekt voor jou heel Dordrecht af naar de beste burger, het l...

Meer over Wok & Snacks Dordrecht ontdekken?

Wok & Snacks Dordrecht eetcafés

Gesloten12:00 - 21:00

Steegoversloot 199, Dordrecht

Bekijk meer:eetcafés

adv.