Daantje Kookt Vega genomineerd voor beste veganistische restaurant van Nederland

Door Karlijn Goorts 25 oktober 2017

Goed nieuws voor Danielle Vol want haar restaurant Daantje Kookt Vega in de Nieuwstraat is genomineerd voor een Vegan Award. Tijdens het VegfestNL in de Jaarbeurs in Utrecht kunnen ze de prijs voor Beste vegan eetgelegenheid winnen. 

Ze nemen het op tegen restaurants uit grote steden: FOAM – Den Haag, Anat – Groningen, Sharp, Sharp – Rotterdam, Oerwoud – Den Bosch, Dophert en Meatless District in Amsterdam.

Vegan Awards

De Vegan Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Sinds 2013 zijn er verschillende categorieën en meerdere winnaars. Vanaf 2014 worden de prijzen uitgereikt tijdens VegFestNL. En dat wordt zaterdag 28 en zondag 29 oktober gehouden in de Jaarbeurs. Op zondag worden de winnaars van de Vegan Awards bekend gemaakt. Dit jaar zijn er in totaal zeven categorieën.  Hier vind je er meer informatie over.

Hoe werkt dat dan?

De genomineerden en de winnaars worden gekozen door het publiek. Eerst kan het publiek initiatieven aangedragen in de verschillende categorieën. Dan kan er door het publiek gestemd worden. De zeven initiatieven met de meeste stemmen winnen. Hier vind je meer informatie over VegfestNL.


Meer over Daantje Food & Drinks ontdekken?

Daantje Food & Drinks vegetarische restaurants

Nu open10:00 - 21:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Nieuwstraat 25, Dordrecht

Bekijk meer:vegetarische restaurants

adv.