7 x deze decemberevenementen van Visser’s wil je niet missen

Aangeboden door Visser’s poffertjes 6 december 2018

Deze maand lopen onze agenda’s bijna vanzelfsprekend vol. Toch is het de moeite waard om hier en daar een gaatje open te houden. Visser’s Poffertjes organiseert zoals elke maand namelijk ontzettend veel activiteiten en daar wil je zeker bij zijn. 

Zo zijn er de maandelijkse buurtborrel en de live-uitzending van radioshow Via Cultura. Ook kun je gezellig meedoen met de spelletjesavond op vrijdag 7 december. Speciaal voor de feestdagen heeft eigenaar Dennis van Buuren nog wat kerstige evenementen gepland.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Poffertjes eten op de Dordtse Kerstmarkt

Poffertjes kerstmarkt Dordrecht 2018 - Visser's Poffertjes - December activiteiten kerst Dordrecht - indebuurt Dordrecht
Foto: Visser’s Poffertjes

“Natuurlijk zijn wij aanwezig op de kerstmarkt”, vertelt Dennis. “Onze poffertjesbakfiets staat bijvoorbeeld bij de Waag op het kinderplein. Daar kan iedereen genieten van onze ouderwetse poffertjes. Die zijn trouwens lactosevrij en veganistisch, dus iedereen kan daarvan smullen. Maar uiteraard is het restaurant ook geopend. Na een warme chocolademelk met slagroom en appeltaart kun je er weer helemaal tegenaan.”

Feesten met de Santarun Afterparty & kerstliedjes zingen

December activiteiten - Visser's Poffertjes - Kerst singalong - indebuurt Dordrecht
Afbeelding: Visser’s Poffertjes

Ook kijkt hij uit naar de Santarun Afterparty op vrijdag 21 december: “We hebben een hele leuke band geregeld die live muziek speelt. Badcase & The Roadies laten je meezingen met de leukste covers en hitjes. We gaan door tot het bier op is!”

Een dag later, op zaterdag, kun je samen met een tienkoppig dameskoor alvast de grootste kersthits zingen. “Na het succes van vorig jaar willen wij ook dit jaar iedereen weer in de kerststemming krijgen met bijvoorbeeld Mariah Carey’s All I want for Christmas of Last Christmas van WHAM!” Dan ben je helemaal klaar voor je foute kersttruienparty.

Stamppotavonden

Visser's Poffertjes - Stamppotavond - indebuurt Dordrecht
Foto: Visser’s Poffertjes

We hoeven je vast niet te vertellen dat december de duurste maand van het jaar is. Maar daar heeft Visser’s een mooie oplossing voor: de stamppotavond. Elke woensdagavond serveert Dennis zijn huisgemaakte stamppotten plus een toetje voor maar €7,50.

Elke week is er een andere variant. “We hebben de afgelopen weken al spinaziestamppot met gekruide kipfilet, stamppot spruitjes met stoofvlees, pompoenstamppot met piri piri en rookworst en de traditionele stamppot boerenkool met een balletje gehakt geserveerd. Die maken we in grote pannen in de keuken”, legt de ondernemer uit.

Bijkletsen op de kerstavondborrel

December activiteiten - Visser's Poffertjes - Kerstavondborrel - indebuurt Dordrecht
Foto: Visser’s Poffertjes

Speciaal op kerstavond gaat Visser’s op maandag open. “We willen graag alvast kerst vieren op onze kerstavondborrel. Wij zorgen voor een lekker drankje, en jij voor de gezelligheid. En ook erg fijn is dat een Rutte gin-tonic dan maar vijf euro kost.” De borrel eindigt 21.00 uur dus je kunt door naar één van de kerstnachtdiensten die je in Dordrecht vindt.

Genieten van een low budget 3-gangen kerstdiner

December activiteiten - Visser's Poffertjes - Kerstmenu - indebuurt Dordrecht
Foto: Visser’s Poffertjes

Heb je tweede kerstdag niets gepland of zoek je een plekje om lekker te eten op 26 december, dan ben je aan de Groenmarkt nummer negen aan het juiste adres. Dennis kookt namelijk een driegangendiner. Voor de schappelijke prijs van €17,50 eet je mosterdsoep vooraf, als hoofdgerecht een scharrelkippetje en als toetje een stoofpeerverrassing. “We zouden het zo mooi vinden als we mensen die alleen zijn met kerst toch gezelligheid tijdens de kerstdagen kunnen bieden”, vertelt Dennis.

De lekkerste oliebollen van Dordt eten

Aad (links) en Dennis van Buuren | Foto: indebuurt Dordrecht

In huize Van Buuren is de vader van Dennis de oliebollenbakker. “Vorig jaar tijdens onze oudejaarsborrel waren zijn oliebollen een groot succes. Mensen wilden bestellen, maar daarvoor hadden we niet genoeg bollen. Daarom promoveerde mijn vader dit jaar tot chef oliebollen,” lacht Dennis.

“Je kunt ze dit jaar bij ons bestellen voor een euro per stuk via [email protected]. Uiterlijk zondag 30 december kun je je bestelling doorgeven, en bezorgen we ze oudjaarsdag bij je thuis. Woon je verder dan de Oranjelaan en de Singel, dan kun je ze ophalen in onze poffertjessalon.”

Het nieuwe jaar inluiden op de oudejaarsborrel

Visser's Poffertjes - Oudejaarsborrel - indebuurt Dordrecht
Foto: Visser’s Poffertjes

Ook op de laatste avond van het jaar is Visser’s Poffertjes geopend. Je proost daar alvast op het nieuwe jaar met een Rutte gin-tonic voor maar vijf euro. “Ook van onze befaamde oliebollen kun je snoepen. De borrel begint al rond drie uur ’s middags en eindigt half tien ’s avonds. Dan ben je nog ruim op tijd om aan alle familieverplichtingen te voldoen.”

Wil je op de hoogte blijven van alle evenementen van Visser’s Poffertjes, hou dan zeker hun Facebookpagina in de gaten via de onderstaande oranje knop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Visser’s poffertjes. Meer over Visser’s poffertjes ontdekken?

Visser’s poffertjes koffiebars

Nu open11:00 - 21:00

Groenmarkt 9, Dordrecht

Bekijk meer:koffiebars

Lees meer over Visser’s:

Visser's Poffertjes - De beste koffie in Dordrecht in een café - Noortje - indebuurt Dordrecht.jpg

Bij Visser’s weten ze hoe je écht lekkere koffie maakt

Niets dan lovende woorden kreeg Visser's Poffertjes over hun koffie. In de Misset Koffie Top 100 beh...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.