Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij zijn benieuwd: doe jij iets speciaals op 02-02-2020?

Door api 20 januari 2020

Cijferfetisjisme is niet alleen een heel goed woord voor galgje; het is ook de benaming voor mensen die onder andere een voorliefde hebben voor getalsmatige bijzondere data. Voor de één is 2 februari 2020 een normale zondag, een ander heeft deze dag al maanden omcirkeld in de agenda. Want zo’n bijzondere dag? Dat moet gevierd worden. Nu zijn wij benieuwd: wat ga jij doen?

Laten we beginnen met: you’re not alone. Nederlanders zijn dol op data als 02-02-2020, maar ook 20-02-2020. Dit zijn bijvoorbeeld populaire trouwdata. Zelfs koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaven elkaar het ja-woord op 02-02-2002. Zij vieren op de eerste zondag van februari dus hun huwelijksjubileum.

Stuur jouw plannen voor 02-02 en/of 20-02 door

En jij? Wat ga jij doen op deze bijzondere data? Misschien stap je 2 februari in het huwelijksbootje in Dordrecht, vier je net als het koningspaar een jubileum. Of ben je uitgerekend op deze bijzondere datum? Het kan allemaal.

Wij zijn op zoek naar de bijzondere activiteiten van inwoners op deze dag. Vertel ons jouw plannen via [email protected] en wie weet komt jouw verhaal binnenkort op indebuurt.

Lees ook:

Trouwen in Dordrecht bruidspaar

Ja, ik wil! Dit kost trouwen in Dordrecht

Trouwen in zo'n mooie stad als Dordrecht: dat wil natuurlijk iedereen! Maar een trouwceremonie heb j...

Gaaf! Dit stel trouwt op het Voorstraat Noord Festival

"Ik had nooit gedacht te gaan trouwen", vertelt Lucia De Mie als we haar en Martin van der Hoek spre...

adv.