Leuk volgens Laura: gebak van Coffeelicious en hardlopen op Dordtse dijken

Door Lisa Braat 23 september 2017
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wie in Dordrecht woont, kent vaak de allerleukste plekken. In de rubriek ‘Leuk volgens…’ vertelt een Dordtenaar over een aantal van zijn of haar favoriete stekkies in de stad. Deze week in Leuk volgens: Laura Goulooze, een echte Dordtse met een druk leven. In haar vrije tijd heeft ze een paar vaste plekjes die belangrijk en fijn voor haar zijn.

Gek op zoetigheid

“Ik hou heel erg van taart, koekjes en snoepjes. Eigenlijk alles waar suiker in zit. Daarom zit ik bij Coffeelicious altijd goed. Ze hebben lekker vers gebak en goede koffie. Daarnaast vind ik de sfeer bij Coffeelicious superleuk, het is een klein schattig zaakje waar ik regelmatig met vriendinnen kom.”

Huis van Gijn lunch ontbijt Coffeelicious Dordrecht leuk volgens Laura
Foto: Lisa Braat

Coffeelicous Dordrecht koffiebars

nu gesloten09:00 - 17:00

Wijnstraat 182, Dordrecht

Bekijk meer:koffiebars

Brut voor een avondje uit

“Het is er gezellig, ze hebben hele lekkere wijn en mensen van mijn leeftijd komen er vaak. Ik ben er meestal twee keer per maand met wat vriendinnen te vinden. Als het een latertje wordt, eindigen we ook wel eens bij de shoarmazaak voor een nachtelijke snack.”

“Wat ik ook wel fijn vind is dat het personeel behulpzaam is. Als je bijvoorbeeld geen verstand hebt van wijn, leggen ze de verschillen aan je uit en mag je proeven voordat je een heel glas bestelt. Ik hou zelf vooral van witte wijn.”

Brut Dordrecht wijnbar leuk volgens laura
Foto: Facebook Brut

BRUT – Food & Wine Bar restaurants en horeca

nu gesloten12:00 - 22:00

Groenmarkt 121, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Al jaren dezelfde kapper: Van Pelt Kappers

“Ik ben hier terecht gekomen door mijn moeder. Zij ging hier al heel lang heen en ik besloot een keer mee te gaan. Ondertussen zit ik al tien jaar bij Kapper van Pelt en heb ik dezelfde kapster. Eigenlijk ben ik heel saai. Ik wil altijd precies hetzelfde kapsel en precies dezelfde kleur. Dus ik kom daar dan binnen en hoef niks te zeggen en twee uur later stap ik naar buiten met precies hetzelfde kapsel als waar ik altijd mee naar buiten stap. Ideaal, want ik vertrouw ze. Ze weten wat ik wil, zonder dat ik iets hoef te zeggen.”

Van Pelt Kappers Dordrecht Leuk volgens Laura
Foto: Facebook Van Pelt Kappers

Van Pelt Kappers kappers

nu gesloten09:00 - 17:30

Vriesestraat 25, Dordrecht

Bekijk meer:kappers

Hardlopen op Wantijdijk en Noordendijk

“Ik ben aan het trainen voor een halve marathon op 29 oktober bij de DrechtStadLoop. Het trainen doe ik met een vriendin over de Noordendijk en Wantijdijk. Het is een rustige omgeving waar je lekker kunt rennen, omdat er niet veel verkeer is en omdat er weinig oversteekplaatsen zijn. Tijdens de DrechtStadloop ga ik samen met een vriendin 21 kilometer rennen. De route gaat via de Noordendijk, Wantijdijk en helemaal tot Kop van ’t Land, dan terug over de provinciale weg. Het is een ideale en mooie route: het is niet afgelegen, dus je komt genoeg mensen tegen terwijl je door de natuur rent en er is genoeg te zien.”

Wantijdijk Dordrecht Leuk volgens Laura hardlopen
Foto: Google Maps

Krachttraining en cardio bij David lloyd

“Ik sport al zes jaar bij David Lloyd. Het is een fijne sportschool: het is er rustig, het personeel is aardig en je kunt er lekker je eigen ding doen. Het is een vertrouwde plek waar ik vier of vijf keer per week kom. Ik doe drie keer per week krachttraining en meestal twee groepslessen in de week: bodyshape en bodypump. De lessen zijn goed voor me omdat het een combinatie is van krachttraining en cardio. De bodypump doe ik met mijn vader.”

David Lloyd Leisure Nederland Dordrecht fitness leuk volgens laura
Foto: Facebook David Lloyd Leisure Nederland Dordrecht

David Lloyd Dordrecht sportscholen

nu gesloten07:00 - 22:00

Korte Parallelweg 171, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶