Het indebuurt Dordrecht molboekje: dit is waarom Nielson verdacht is – week 7

Door Lisanne Doff 18 februari 2019

Wow, Niels is door naar de volgende ronde! En dat terwijl er maar liefst twee kandidaten zijn afgevallen in aflevering 7. Er is weer genoeg om over na te denken. Wij vinden onze stadgenoot Nielson enorm verdacht en vinden het dan ook heerlijk om al zijn verdachte acties op een rijtje te zetten. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Jamie is de mol! Of nee, toch niet…

Foto: Screenshot

Deze hint vinden we zelf een opvallende! Niels stemde in deze aflevering volledig op Jamie als mol, maar Jamie ging als eerste afvaller van de aflevering weg. Niels ging niet naar huis, maar Rick Paul wel. En dat terwijl Rick Paul niet volledig op Jamie inzette en heeft gespreid op Merel en Sara. Hebben die 2 jokers Niels dan echt geholpen om niet naar huis te gaan? Of is hij de mol en gaat hij nooit naar huis? 

Een joker weggeven in deze fase van het spel?

Foto: Screenshot

Niels is trouw aan zijn bondje met Rick Paul. Nadat hij in de ‘Roulette’ opdracht drie jokers heeft gewonnen, geeft hij er één aan Rick Paul. In deze fase van het spel zijn jokers ontzettend belangrijk en die ene joker extra kan je net helpen. Als je de mol bent heb je geen jokers nodig, dus kun je er makkelijk één weggeven. Twee jokers weggeven, is namelijk veel te opvallend. 

Inhalen

Foto: Screenshot

De titel van aflevering 7 is ‘Inhalen’. Tijdens de opdracht ‘Getouwtrek’ begint Niels al te gooien met de kokosnoot, terwijl de rest nog druk in discussie is. Daarnaast kiest hij ervoor om voor 3 jokers te spelen tijdens de ‘Roulette’ opdracht. Bij beide opdrachten is hij dus best ‘inhalig’. 

Boo/300

Foto: Screenshot

Dit is een hint die we nog niet hebben gedeeld, maar wel opvallend is. In het intro van Wie is de Mol? zie je elke week een joker met daarop het cijfer 300 in het vuur. Dit lijkt enorm veel op het woord ‘Boo’. En Niels draagt in een aantal shots een shirt met het woord ‘Boo’ erop. 

Niels is de hoofdverdachte

Foto: Screenshot

Hier kunnen we niet omheen. Niels is hoofdverdachte nummer één in de ogen van de kijkers! Op het moment van schrijven wordt Niels maar liefst door 29% van de app-gebruikers verdacht. En… op wie stem jij?

Meer verdachte acties van Niels:

Het indebuurt Dordrecht molboekje: dit is waarom Nielson verdacht is – week 6

We zaten zaterdag weer aan de buis gekluisterd om Wie is de Mol? te kijken. Onze stadgenoot Nielson ...

Dit zijn de niet getoonde beelden van de Wie is de Mol? joker ruilactie van Nielson

Na de vierde aflevering van Wie is de Mol? reageerden veel mensen geschokt op de actie van Niels. Hi...

Het indebuurt Dordrecht molboekje: dit is waarom Nielson verdacht is – week 3

Hmm, Niels was tijdens de derde aflevering van Wie is de Mol? niet heel aanwezig en sloeg zelfs één ...

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.