Het indebuurt Dordrecht molboekje: dit is waarom Nielson verdacht is – week 6

Door Lisanne Doff 11 februari 2019

We zaten zaterdag weer aan de buis gekluisterd om Wie is de Mol? te kijken. Onze stadgenoot Nielson zit nog steeds in het spel en we vinden het heerlijk om alle verdachte dingen van hem op een rijtje zetten. Heb jij nog een tip? Laat het ons dan via de mail weten! 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

De titel van aflevering 6

Foto: Screenshot

Elke aflevering heeft een eigen naam, zoals ‘Op sleeptouw’, ‘Uitgerekend’ of ‘Verblindend’. Het is ons niet altijd duidelijk wat de namen precies betekenen, maar deze week was dit anders. De naam van de zesde aflevering was ‘Uithalen’ en toen ging er bij ons een lichtje branden. Als zanger moet je namelijk ook wel eens flink uithalen tijdens het zingen. Is deze titel een hint naar Niels? 

Vierkanten tellen

Foto: Screenshot

Jamie en Niels zeggen goed te zijn in het tellen van vierkanten, maar als ze aan de opdracht beginnen zakt de moed ze in de schoenen. Want het is toch lastiger dan gedacht! Uiteindelijk zegt Niels in de aflevering dat hij juist helemaal niet zo goed is in dit soort opdrachten. Als hij zo’n puzzel op Facebook tegenkomt en het maakt, heeft hij het altijd fout. Tijdens de opdracht wil Niels ook de kleine vierkanten niet meetellen. Maar het is de opdracht om ALLE vierkanten te tellen. Uiteindelijk komen de jongens met een aantal van 27, maar in werkelijkheid waren het meer dan 40 vierkanten. Dit kon te makkelijk fout gaan. 

Rijden in de tuktuk

Foto: Screenshot

Niels reed in de tweede ronde van de tuktuk opdracht als een speer aar Rik toe. Maar wat hij niet goed had begrepen, was dat hij ook in deze ronde alleen links en rechts mocht afslaan. Daardoor telde het geld, dat hij had binnengebracht, niet mee. Een beetje gek, vinden we. Want je kunt er niet zomaar vanuit gaan dat de regels veranderen. Lekker bezig, Niels! 😉

Links/Rechts

Foto: Screenshot

De naam van de opdracht met de tuktuk heette Links/Rechts. De twee kandidaten die alleen links en rechts mochten afslaan, waren Niels en Rick Paul. Is dit een hint dat één van de twee de mol is? 

Hoogtevrees

Foto: Screenshot

Oké, we deden het zelf ook bijna in onze broek toen we de tokkelbaan zagen. En omdat Niels enorme hoogtevrees heeft, vond hij deze opdracht een stapje te ver gaan. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, tenzij je de mol bent! Dan is dit een goed excuus om niet mee te helpen met de opdracht. Al maakt het voor de mol ook niet hel veel uit als iedereen in het spel blijft. Dus dit jaar kunnen we zomaar een mol met hoogtevrees hebben.

Meer over Nielson:

Dit zijn de niet getoonde beelden van de Wie is de Mol? joker ruilactie van Nielson

Na de vierde aflevering van Wie is de Mol? reageerden veel mensen geschokt op de actie van Niels. Hi...
Wie is de Mol aflevering 5 - Nielson - Niels Littooij - Parkeergeld - indebuurt Dordrecht

Het indebuurt Dordrecht molboekje: dit is waarom Nielson verdacht is – week 5

Vonden jullie het ook zo sneu dat Robèrt Wie is de Mol moest verlaten? "Iedereen gaat hem missen", z...

Het indebuurt Dordrecht molboekje: dit is waarom Nielson verdacht is – week 3

Hmm, Niels was tijdens de derde aflevering van Wie is de Mol? niet heel aanwezig en sloeg zelfs één ...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.