Hallo! Ik ben José en ik kom rondstruinen voor mijn werk

Door José de Jong 12 maart 2018

Het moment is daar! Caty kan weer opgelucht adem halen! Vandaag start ik als de nieuwe commercieel redacteur en ik heb er zin in! Maar laat ik nou eens eerst beginnen met het begin.

Mijn naam is José, kersvers dertiger en woonachtig in de drechtstad Zwijndrecht. Dordt is mijn vaste uitvalsbasis voor alles leuks en gezelligs. Als voormalig 020’er – ik durf dat hier in de regio bijna niet te zeggen – voel ik me hier op de grachtjes en in de gezellige straatjes helemaal thuis. Want man o man, wat is het hier toch mooi!

Scones en een visje

Mijn favoriete hotspots van Dordrecht? Daar hoef ik niet lang over na te denken. Villa Augustus vind ik een inspirerende plek en ook heerlijk om te werken of te genieten van scones. Op de zaterdagmarkt haal ik graag een visje.

Kinepolis is naar mijn idee de mooiste bioscoop met ruime plekken – zeker een pré – en mooie zalen, al mag The Movies niet ontbreken voor arthouse films. En door een overtocht met de waterbus voel ik me weer even zoals “thuis”.

Dwaal je met me mee?

Maar het allerleukste vind ik het toch om lekker rond te dwalen. Want zo kom ik elke keer weer prachtige plekjes of mooie hotspots tegen die ik vanaf vandaag met jullie mag delen. Rondstruinen voor mijn werk, kan het nog beter?

Meer over

Dordtenaren