Noah’s hond Ace is model én influencer: ‘We krijgen soms gratis spullen toegestuurd’

Ace en Noah maken vaak een lange wandeling. | Foto: indebuurt Dordrecht

Denk je aan Instagram, dan denk je aan mooie foto’s, reels én influencers. Maar wist je dat er ook hondeninfluencers zijn? Met meer dan twaalfduizend volgers is Ace een bekendheid in dit wereldje en staat hij model voor verschillende merken. Baasje Noah van Sluis (24) managet de modellencarriere en Instagram-pagina van Ace en is daar enorm trots op.

Als je het account van Ace bekijkt, zie je vooral foto’s van de prachtige Weimaraner hond. Maar ook Noah is af en toe op de foto te zien. Ze is het gezicht achter de pagina en maakt, samen met haar vriend, de foto’s van Ace.

Eigen willetje

Ace is echt een model, maar soms is het pittig om een foto te maken. “Weimaraners zijn echt eigenwijze honden en Ace heeft een sterke wil”, vertelt Noah. “Soms kijkt ie me aan en steekt hij nog net niet z’n middelvinger op. Vooral als het regent. Maar verder is hij een hele makkelijke hond. Hij gaat mee naar de stad en op vakantie. Hij vindt autorijden helemaal geweldig. Het liefst zit hij op de voorstoel mét stoelverwarming aan. Hij is wel een beetje verwend.”

Liefde op het eerste gezicht

“Ace is nu vijf jaar en onze tweede gezinshond. In 2017 is hij bij mij en mijn ouders komen wonen”, vertelt Noah. “Onze eerste hond is maar drieënhalf jaar geworden en ik miste een maatje om me heen. Ik ben niet zo’n prater en echt een hondenmens. Gewoon lekker wandelen zonder een woord te zeggen.” Samen met haar ouders besloot Noah voor een nieuwe pup te gaan. Toen ze Ace zagen, was het liefde op het eerste gezicht. Dezelfde dag zat hij in de auto mee naar huis.

Digitaal fotoboek

Veel mensen vinden de puppytijd leuk, maar voor Noah kon het groeien niet snel genoeg gaan. Het duurde nog een jaar voordat Ace volgroeid was en lang kon wandelen. In die tussentijd volgde Ace verschillende cursussen. “Tijdens die cursussen leerde hij ook om netjes stil te zitten en daardoor kon ik gemakkelijk foto’s van hem maken”, legt Noah uit. “Als pup had Ace nog felblauwe ogen. In combinatie met zijn vacht en kleine koppie was dat zo schattig om te zien. Daarom besloot ik een Instagrampagina te maken. Als een soort digitaal fotoboek van het leven van Ace.”

Je kunt verder lezen onder de foto >>

Ace toen hij 12 weken oud was. | Foto: Noah van Sluis / @weimaraner.ace

Steeds meer volgers

Eerst hield Noah de pagina geheim, omdat ze zich een beetje schaamde voor het hondenaccount. “Vijf jaar geleden waren er nog niet veel mensen die speciaal een Instagrampagina voor hun huisdier maakten. Toch merkte ik dat Ace de aandacht trok en dat we steeds meer volgers kregen. Ik investeerde in een betere camera en we gingen een paar keer viral online. Zo kregen we nog meer volgers erbij en meerdere merken benaderden ons voor een samenwerking.”

We krijgen soms gratis spullen, zoals halsbanden, speelgoed en zelfs een hondenmand

Model voor hondenmerken

Verschillende hondenmerken willen dat Ace model is voor hun producten en benaderen Noah voor een deal. “Ik ben natuurlijk supertrots dat ze Ace als model willen. Wel kies ik de samenwerkingen zorgvuldig uit. Ik doe het alleen als het merk bij ons past. We krijgen soms gratis spullen toegestuurd, zoals halsbanden, speelgoed en zelfs een hondenmand.” Ace staat onder andere model voor dierenwinkel Animaldreamz, MaxxNobel, Pootjes met Style en meer.

Lees meer onder de foto >>

Ace als model voor Pootjes met Style. | Foto: Noah van Sluis / @weimaraner.ace

Favoriete wandelplekken

Samen met Ace rijdt Noah het hele land door. Niet alleen voor het maken van foto’s, maar ook voor een uitdagende wandeling. “Ace is snel ergens op uitgekeken en heeft uitdaging nodig. Daarom probeer ik regelmatig naar nieuwe wandelplekken te gaan. Al heeft hij ook een paar favoriete gebieden in de buurt, zoals de Louisa- en Cannemanspolder, Wantijdijk, Sandelingen-Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht en het Mastbos in Breda.”

Sinds kort werkt Noah bij Paracord.eu, een bedrijf waar ze alles verkopen om zelf hondenhalsbanden en -lijnen te maken. Naast haar administratieve taken, mag ze meehelpen met het bedenken en maken van nieuwe producten. “Ace is hier altijd welkom op het kantoor. Heerlijk dat ik mijn liefde voor honden en werk kan combineren en veel bij Ace kan zijn. Hij is echt mijn maatje.”

Meer verhalen van Dordtenaren:

Meer in deze categorie

Dordtenaar van de Week

Ga naar “Binnenkijken in de hofjeswoning van Marry: ‘Mijn huis wordt ook wel een museum genoemd’”

Binnenkijken in de hofjeswoning van Marry: ‘Mijn huis wordt ook wel een museum genoemd’

Ga naar “Nieuw! Maurice opent horecazaak die helpt bij re-integratie: ‘Het wordt meer dan een cafetaria’”

Nieuw! Maurice opent horecazaak die helpt bij re-integratie: ‘Het wordt meer dan een cafetaria’

Ga naar “Debora’s stichting helpt mensen die moeilijk kunnen rondkomen: ‘We steunen nu 1350 gezinnen’”

Debora’s stichting helpt mensen die moeilijk kunnen rondkomen: ‘We steunen nu 1350 gezinnen’

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “op alles van Leifheit”

op alles van Leifheit

 • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Chocomel of Fristi van € 0,75 voor € 0,39”

Chocomel of Fristi van € 0,75 voor € 0,39

 • Dirk
 • Geldig t/m 29 november 2022
Ga naar “Page toiletpapier van € 5,99 voor € 2,99”

Page toiletpapier van € 5,99 voor € 2,99

 • Dirk
 • Geldig t/m 29 november 2022
Ga naar “Afvalemmer Pootjes Zwart € 120,00”

Afvalemmer Pootjes Zwart € 120,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 28 november 2022

Vacatures

Ga naar “Medewerker Delicatessenwinkel”

Medewerker Delicatessenwinkel

 • Van Pelt Delicatessen
 • Parttime
Ga naar “Leerkracht groep 1/2”

Leerkracht groep 1/2

 • Parttime
Ga naar “Tandartsassistent”

Tandartsassistent

 • Dentiz mondzorg Dordrecht
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Krantenbezorger (2-16 uur)”

Krantenbezorger (2-16 uur)

 • DPG Media
 • Parttime
Ga naar “Theatermedewerker Schouwburg Kunstmin”

Theatermedewerker Schouwburg Kunstmin

 • Randstad
 • Parttime