Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze vier Drechtenaren zijn genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020

Door Lisanne Doff 16 januari 2020

Daar komt de bruid (en bruidegom)! De nominaties van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2020 zijn deze week bekendgemaakt. En het allerleukste is dat er maar liefst vier fotografen uit de Drechtsteden in aanmerking komen voor de titel. Verderop lees je hoe je kunt stemmen. Dit zijn de genomineerden:

Tessa Bruggink uit Dordrecht

© Foto: Tessa Bruggink Fotografie

Tessa Bruggink Fotografie is genomineerd in de categorie ‘Family & Friends’. De foto werd gemaakt tijdens een bruiloft op landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Na de ceremonie liepen alle gasten naar de tuin voor het landgoed om te toasten met champagne. Niks moeilijks zou je denken, maar blijkbaar is ‘toasten’ niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Direct nadat het bruidspaar had getoast draaide Tessa haar camera naar de opa’s en oma’s, want die hadden hun eigen feestje. Mooi om te zien dat leeftijdsgenoten elkaar steunen, want als je vanwege je krukken je champagne niet zelf kunt drinken dan word je gewoon geholpen.

Hester Giesbergen uit Zwijndrecht

© Foto: Hezter Fotografie

Hezter Fotografie is genomineerd in de categorie ‘Emotie’. Deze foto maakte ze tijdens de bruiloft van Tim en Manon.

Peter Gertenbach uit Papendrecht

© Foto: Fotografie Gertenbach
© Foto: Fotografie Gertenbach

Fotografie Gertenbach is voor de vierde keer genomineerd. De eerste foto in de categorie ‘Emotie’ is gemaakt op de bruiloft van Elise en Tiemen. Een emotionele foto omdat de vader van Elise vlak na hun trouwdag overleden is. De andere foto is genomineerd in de categorie ‘Ceremonie’ en gemaakt op de bruiloft van Rick en Maaike. De duif had er even geen zin in.

Janneke Kooiman-Brand uit Alblasserdam

© Foto: Jane Fotografie
© Foto: Jane Fotografie

Jane Fotografie is in twee categorieën genomineerd! De foto in de categorie ‘Bruidspaar’ is gemaakt tijdens het liefdevolle moment tussen Henk en Hanneloes.
De foto in de categorie ‘Bruidskinderen’ is geschoten tijdens de bruiloft van Maurits en Marjolein.

De Bruidsfoto Award 2020

Het is de zestiende keer dat de foto- en filmverkiezing wordt georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine. In de acht fotocategorieën ‘Getting Ready’, ‘Bruidspaar’, ‘Bruid’, ‘Bruidskinderen’, ‘Ceremonie’, ‘Emotie’, ‘Family & Friends’ en ‘Bruidegom’ zijn steeds tien foto’s genomineerd.

Stemmen op jouw favoriet

Tot 1 mei 2020 kun jij stemmen op jouw favorieten via de website van bruidsfotoaward. Per categorie kun je op twee foto’s stemmen. Daarnaast is er ook een jury die punten uitdeelt. Op 11 mei worden de winnaars van de Bruidsfoto Award 2020 bekend gemaakt.

Lees ook: 

Vrijgezellenfeest golfen golfclinic golfarrangement - Jack's Steakhouse Crayestein Golf

Hier vier je het leukste vrijgezellenfeestje ooit vanaf 50 euro

Zoek je een bedrijfsuitje of heb je geen idee wat je moet doen tijdens het vrijgezellenfeestje van j...
Trouwen in Dordrecht bruidspaar

Ja, ik wil! Dit kost trouwen in Dordrecht

Trouwen in zo'n mooie stad als Dordrecht: dat wil natuurlijk iedereen! Maar een trouwceremonie heb j...

adv.