Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtips in Dordrecht: wijnproeverij, magazijn leegverkoop en meer

Door Lisanne Doff 10 juli 2020

Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat er weer van alles te doen is in Dordrecht. Buitenshuis of binnen: we hebben een aantal tips voor je verzameld.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Virtuele wijnproeverij

Beeld: Wijnhuis 167

Wijnhuis Nummer 167 heeft op vrijdagavond een Italiaanse wijnproeverij georganiseerd. Het gebeurt via een livestream, zodat je om 20.30 uur lekker vanaf de bank kun genieten van je wijntjes. Voor de proeverij heb je 8 proefflesjes nodig die je in een pakket bij het Wijnhuis kunt kopen. Er zijn nog een paar pakketten beschikbaar die je kunt ophalen voor €49,50 per proeverij voor twee personen. Als je interesse hebt, kun je bellen naar Esra of Frank (0615511998/0612647083) of mail naar [email protected] Dan kunnen ze het pakket voor je klaarzetten en krijg je de gegevens voor de livestream.

Magazijn leegverkoop

Foto: Nieuwe Hoop

Bij Kringloopwinkel de Nieuwe Hoop is er zaterdag een magazijn leegverkoop. Je kunt je meegebrachte (grote) tas helemaal vullen voor €7,50. Het gaat om spullen die het personeel nog niet heeft uitgezocht. Ga jij op zoek naar een paar mooie aanwinsten? Dan kun je van 10.00 tot 16.00 uur bij het pand aan Eemsteynplein 14 terecht.

Dubbele opheffingsuitverkoop

Foto: indebuurt Dordrecht

Wil je nog nieuwe kleding of een tas scoren? Helaas verdwijnen Vero Moda en een filiaal van Duifhuizen uit de binnenstad, maar daarom kun je nu wel flinke kortingen krijgen. In beide winkels zijn er zelfs items van maar €5,00.

Heel Holland Exposeert Thuis

Foto: Nationaal Onderwijsmuseum

Wil je dit weekend lekker creatief bezig zijn en een eigen tentoonstelling maken? Dat kan nu met hulp van een vierdelige videoserie van het Onderwijsmuseum. Stefan Vogels laat zien je thuis je eigen museum maakt. Leuk om zelf te doen óf samen met de kinderen. De filmpjes vind je hier. De eerste video kun je hieronder bekijken.

Aflevering 1 – Wat ga je tentoonstellen?

Exclusief concert in de Wilhelminakerk

Foto: Jan Koorneef

Het Dordrechts Kamerorkest geeft na maanden weer een live optreden in de Wilhelminakerk. Dit gebeurt op zaterdagavond 11 juli, vanaf 20.30 uur. Er is een speciaal protocol opgesteld, zodat iedereen anderhalve meter afstand kan houden. Daarom zijn er 100 bezoekers welkom. Een kaartje inclusief consumptie kost minimaal €25,00 en kun je bestellen door te mailen naar [email protected]. Daarna krijg je een betaalverzoek en ontvang je de kaartjes. Let op: vol = vol. Er worden geen kaarten aan de deur verkocht. Meer informatie vind je hier. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.