Waarom je als Dordtenaar ook welkom bent bij Stayokay Dordrecht

Aangeboden door Stayokay Dordrecht 3 mei 2018

Het zou zomaar kunnen dat je denkt: een hostel, dat is toch voor toeristen? Dat het ook anders kan bewijst Stayokay Dordrecht wel. Het hostel is verbouwd en nodigt daarom alle Dordtenaren uit om langs te komen in het vernieuwde Stayokay Dordrecht. 

Je wist het misschien nog niet, maar het hostel in de Biesbosch heeft meer dan kamers alleen. En natuurlijk zijn die kamers belangrijk, want we willen toch even vermelden dat er ook familievertrekken zijn. Maar dat is niet het enige dat Stayokay Dordt te bieden heeft.

Niet alleen voor vakantiegangers

Neem nou bijvoorbeeld het terras. Dat is heus niet alleen voor gasten van het hostel. Als Dordtenaar kun je hier prima uitrusten na een wandeling door de Biesbosch. Of een hapje eten voordat je op pad gaat. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin terwijl ouders of grootouders van het zonnetje genieten.

De tekst gaat verder onder de foto.

Stayokay Dordrecht - Hostel in Biesbosch Dordrecht - Familiekamer - indebuurt.nl
Foto: Taco van der Werf voor Stayokay Dordrecht

Regent het, dan zit je in het restaurant ook prima. Het is net verbouwd en ziet er fris en licht uit. De bar heeft een prominentere plek gekregen en er zijn zowel tafels om aan te eten als zitplekken om wat te drinken. Met de grote glazen voorpui kun je nog steeds uitkijken op het Nationaal Park.

Te land, ter zee…

Stayokay verhuurt ook kano’s en fietsen, zodat je optimaal kunt genieten van de natuur. Maar niet alleen op twee- of vierwielers kun je het hostel bereiken. Kom je met de boot, dan kun je makkelijk aanmeren aan de steiger. Geniet van een drankje met borrelhapje en ontdek daarna de smalle kreken.

Ingewikkeld hè

Besluit je om eens vakantie te houden in eigen stad, dan heeft Stayokay Dordrecht unieke slaapmogelijkheden. Je zult ze misschien wel gezien hebben: twee kleine huisjes op het campingterrein. Dat, mensen, zijn Wikkelhouses. En dat is dus niet zo ingewikkeld als het klinkt.

De tekst gaat verder onder de foto.

Stayokay Dordrecht - Hostel in Biesbosch Dordrecht - Wikkelhouse - indebuurt.nl
Foto: Taco van der Werf voor Stayokay Dordrecht

Het zijn namelijk huisjes met allemaal laagjes gerecyled karton. En wees maar niet bang: de binnen- en buitenmuren zijn afgewerkt met hout zodat je stacaravan 2.0 niet inzakt als een slappe doos na een regenbui. Dankzij de glazen puien aan de voorkant en achterzijde heb je een prachtig uitzicht vanuit de slaapkamer en de woonruimte.

Geen auto’s, geen andere mensen en wakker worden middenin de natuur. Zo ben je even weg uit de drukte. En dat is toch het mooie wat Stayokay Dordrecht aan de rand van de Biesbosch ons te bieden heeft.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stayokay Dordrecht Meer over Stayokay Dordrecht ontdekken?

Stayokay Dordrecht

campings

Nu openHele dag

Baanhoekweg 25, Dordrecht

Bekijk meer:campings

adv.