Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet! Er komt een disco-boot naar Dordrecht voor een retro feestje

Door Lisanne Doff 8 oktober 2019

Zin in een leuk en nieuw Dordt feestje? Maak dan een dansje op de disco-boot. Trek je dansschoenen aan, neem nog een flinke slok van je bessen-jus en blok zaterdagavond 2 november in je agenda. Want op deze avond gaat de disco-boot vanuit Dordrecht varen.

Silent disco en chillruimte op disco-boot

Op de disco-boot ga je natuurlijk uit je dak op de dansvloer, er worden namelijk nummers uit de jaren 70, 80 en vroege jaren 90 gespeeld. Daarnaast is er een silent disco waar je kunt kiezen voor je eigen muziek. Je kunt ook chillen in de lounge ruimte, waar typische snacks uit deze tijd op tafel staan. De organisatie vertelt: “We proberen alles helemaal in de stijl te brengen van vroeger. Met de beste disco-hits maar ook met drankjes. Denk aan bessen-jus bijvoorbeeld. En we serveren ook typische hapjes.”

Tickets en tijden

Jij en je vrienden kunnen boarden vanaf 20.00 uur en de boot vertrekt om 21.00 uur. De exacte opstaplocatie wordt nog bekend gemaakt. Early boot tickets kosten 17,50 euro en bestel je hier. De boot legt rond 00.30 uur weer aan in Dordrecht waarna je nog kunt doorfeesten tot 01.00 uur.

Lees ook: 

Oktober 2019: deze leuke dingen kun je deze maand in Dordrecht doen

Ook in oktober is er genoeg te doen in Dordrecht. Ben je even vergeten waar we het over hebben? Je l...
Kerstmarkt Dordrecht 2018

De datum voor de Kerstmarkt Dordrecht 2019 is bekend!

We hebben de eerste kerstspullen in de winkel gespot en dat betekent dat we weer kerstkriebels krijg...

Meer over

Doen

adv.