Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk! Volg toffe workshops voor jong en oud bij deze summer school in Dordrecht

Aangeboden door Insta-Green 4 augustus 2020

Vakanties die we nu in Nederland doorbrengen, activiteiten die verplaatst zijn naar volgend jaar: we zijn deze zomervakantie meer dan ooit thuis. En dat is helemaal niet erg! Insta-Green, dat je wel kent van de showroom met zijdebloemen, organiseert een zomer vol workshops voor jong en oud.

Denk je bij jezelf: ik ben niet zo creatief? Think again! Creatief zijn kun je leren, vertelt bloemstyliste Elbeth. Zij is één van de partners waarmee Emiel van de kunstbloemen en -planten samenwerkt. “Met behulp van de juiste uitleg, tips en tricks word je alleen maar creatiever.” Samen met Dymphna van All in Balance en andere freelance creatievelingen vormt Elsbeth het team achter de Insta-Green Academy.

Je kunt verder lezen onder de foto’s.

Elsbeth tijdens de workshop 'Ring of Spring' | Foto: indebuurt Dordrecht
Meeleeftheater met Dymphna | Foto: Insta-Green
Plantenschilderij maken | Foto: Insta-Green
Theaterworkshop | Foto: Insta-Green
Back to nature | Foto: Insta-Green

Zomer vol activiteiten

Met oude spullen een nieuw te gek object maken, supermooie posters maken dankzij handlettering, bloemschikken, dansworkshops voor kinderen of poppenkasttheater: het zijn maar een paar van de diverse workshops die je kunt volgen. Zowel kleuters, tieners als volwassenen kunnen een zomer vol leuke activiteiten beleven. “We willen positieve energie de lucht in blazen”, vertelt Emiel. “Wanneer ik kinderen zie genieten, weet ik waar ik dit voor doe.”

Je kunt verder lezen onder de Instagramfoto.

Persoonlijk

Jij of je kind volgt een van deze workshops in de workshopruimte buiten. Daardoor sta je in een goed geventileerde plek en kun je droog werken. De groepen zijn klein: zo krijg je veel persoonlijke begeleiding én is er genoeg afstand tussen de werkruimtes in. Denk jij nu: hé dat wil ik ook? Ontdek welke toffe workshops je kunt volgen via de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Insta-Green. Meer over Insta-Green ontdekken?

Insta-Green hoveniers

Op aanvraag

Oudendijk 28-A, Dordrecht

Bekijk meer:hoveniers

Lees meer over Insta-Green:

Insta-green

Dit groen is zelfs van heel dichtbij niet van echt te onderscheiden

Emiel Spong heeft zijn zaak Insta-Green in de buurt waar hij opgroeide: het stukje Oudendijk tussen ...

adv.