Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! 3FM-dj’s Frank en Eva komen naar Dordrecht

Door Lisanne Doff 10 juli 2020

Dit jaar vieren veel mensen de zomervakantie in eigen land, maar zo erg is dat niet. Dat willen 3FM-dj’s Frank en Eva laten zien en horen in hun tijdelijke middagshow, waarbij ze op de fiets de mooiste plekken van Nederland bezoeken. En op maandag 13 juli zijn ze in Dordrecht!

Van maandag 13 juli tot en met 17 juli maken Frank en Eva hun middagshow vanaf de fiets. Ze starten hun week meteen in Dordrecht en beginnen in de Biesbosch, waarna ze richting de historische binnenstad gaan. Ze noemen onze stad een ‘onontdekte parel’, dus we zijn heel benieuwd wat ze allemaal te vertellen hebben op de radio. Vanuit de binnenstad vertrekken ze richting Kinderdijk.

Gezelschap

Tijdens hun dag in Dordrecht en Kinderdijk worden Frank en Eva vergezeld door meerdere gasten. Zo spreken ze af met een boswachter van Staatsbosbeheer en gaan ze de binnenstad in met stadsdichter Juno Rissema. Ook ontmoeten ze Jordy Dijkshoorn, bekend van De Likt en Het Gezelschap. Samen met hem gaan ze een rondje varen.

Frank en Eva in Dordrecht

Ben je benieuwd wat Frank en Eva over Dordrecht te vertellen hebben? Zet dan maandag 13 juli om 16.00 uur je radio aan en schakel naar 3FM (96.8 FM). De middagshow duurt tot 19.00 uur. De rest van de week gaan de dj’s onder andere naar Wassenaar, Den Haag, Zwolle, Nijmegen en het Drielandenpunt.

Bekijk ook:

Spanje Dordrecht Statenplein Sagrada Familia

Geen vakantie, geen probleem: 7 x hier in Dordrecht waan je je in Spanje

Zit een vakantie er deze zomer niet in? Geen probleem, want ons eiland is ontzettend mooi. Perfect v...
winkelen dordrecht

MAG DAT: met een groepje vriend(inn)en shoppen in tijden van corona?

We kunnen weer volop winkelen. De binnenstad is ingericht op anderhalve meter shoppen en bij winkels...

Meer over

Doen Getipt

adv.