Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stoer! Sluit jezelf 24 uur op in het Energiehuis

Door Lisanne Doff 20 oktober 2018

Het Energiehuis en ToBe organiseren van vrijdag 26 oktober op zaterdag 27 oktober een Lockdown! Dat betekent dat je 24 uur lang op dezelfde plek blijft en een nachtje mag slapen in het Energiehuis. 

In die 24 uur tijd ga je genoeg doen. Jongeren van 12 tot en met 20 jaar kunnen aan dit project meedoen en gaan een theater performance verzinnen, oefenen en uitvoeren. Op vrijdag 26 oktober om 12.00 uur sluit de deur van theaterzaal Ketel 2. Vanaf dan hebben de deelnemers 24 uur om samen aan de performance te werken met twee docenten van ToBe Jeugdtheaterschool.

Programma

De Lockdown start op vrijdag 26 oktober met een lunch ter kennismaking in Ketel 2. Daarna ga je samen met theaterdocent Annelies Hoeneveld en zangdocent Kiki Luitwieler op onderzoek aan de hand van de thema’s: nacht, licht en donker. ‘s Avonds is er een gezamenlijk diner. Alles vindt plaats in de theaterzaal, dus ook de overnachting! Op zaterdag 27 oktober kom je met je ontbijt op krachten en presenteer je om 11.00 uur aan je familie en vrienden de scènes die jullie hebben gemaakt.

Doe je mee?

Deelnemen kost € 35,- en is inclusief lunch, diner en ontbijt. Inschrijven voor dit bijzondere project kan via de website van ToBe. Theaterervaring is niet nodig.

5 x tips voor een actief weekend

Dit weekend is er weer genoeg te doen in Dordt! Zo kun je swingen in Bibelot of naar een wedstrijd v...
sushipoint dordrecht

Hier eet je de beste sushi in Dordrecht

Jullie reageerden massaal op de oproep waar jullie de beste sushi eten! Van jullie reacties hebben w...

Meer over

Doen

adv.