Nog maar twee te gaan: vijf redenen waarom je naar Palm Parkies 2018 toe wilt

Door Karlijn Goorts 12 augustus 2018

We zijn goed op weg en hebben alweer vijf edities van Palm Parkies achter de rug. Maandag is de zesde avond en dus zetten wij vijf redenen op een rijtje waarom je er naartoe moet gaan.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Mooi excuus om doordeweeks een alcoholische versnapering te nemen

Het mag, het kan, want het is Palm Parkies! Drink een lekker koud biertje tijdens het optreden, of twee, of drie… Meer niet hoor dat is niet goed voor je.

Het kan nog maar twee keer deze zomer

Nog maar twee keer en dan moet je weer een heel jaar wachten. Dat moet je je niet twee keer laten vertellen, denken wij.

Er komt nog lekkere muziek aan

Aankomende maandag kun je losgaan op vrolijke disco- en dancenummers en de maandag erop mogen je heupen los op nummers met een twist van onder meer Buena Vista Social Club en Bob Marley. Bekijk hier het programma. 

Het is gratis

Kaartjes voor Lowlands, Sizget, Solar, je betaalt je er helemaal scheel aan. Maar niet bij Palm Parkies want daar kun je gratis naartoe. Alleen voor een hapje en drankje betaal je geld.

Je gaat hoe dan ook lachen

Of het nou met die gekke oom, neef of oude bekende van school is, je gaat hoe dan ook lachen. Want met een chagrijnig hoofd ga je niet naar Palm Parkies. En lachen is gezond.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.