Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Update: Kaartjes voor Live at Wantij 2020 al voor 80% verkocht!

Aangeboden door BOD Events 6 december 2019

We staan nog met één been in 2019, maar de kaartverkoop van Live at Wantij 2020 is op 7 december om 9.00 uur van start gegaan! En de kaartjes gaan hard, want er is al ruim 80% van de kaarten verkocht. Wij vinden Live at Wantij natuurlijk één van de leukste festivals en wel om deze redenen:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Bakermat voor nieuw talent

Live at Wantij 2020 - Kensington - indebuurt Dordrecht
Kensington in 2018 op Live at Wantij | Foto: Live at Wantij

Als Dordt mogen we trots zijn op dit mooie muziekfestival. Samen met zijn gratis broertje Wantijpop is het namelijk de bakermat van toptalent. In 2013 trad de Utrechtse band Kensington nèt voor hun grote doorbraak op tijdens Wantijpop. En in 2018 was Live at Wantij één van de eerste festivals voor het duo Suzan & Freek.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BOD Events. Meer over BOD Events ontdekken?

BOD Events entertainment

Noordendijk 148, Dordrecht

Bekijk meer:entertainment

Ook ruimte voor topacts

Racoon tijdens Live at Wantij 2019 | Foto: Live at Wantij

Eerder stonden Bløf, Marco Borsato, Racoon en Jacqueline Govaert op het podium in het Wantijpark. Naast artiesten die op het punt staan door te breken, weet de organisatie ook elk jaar bekende Nederlandse muzikanten te boeken voor Live at Wantij. Dit jaar kunnen we eigenlijk niet kiezen. Tim Akkerman, Suzan & Freek, De Dijk, Kensington: allemaal zijn het topacts uit Nederland.

Live at Wantij Wantijpop 2019 - DI-RECT 1 - indebuurt Dordrecht

Gaaf! Dit is het programma van Live at Wantij 2020

We kijken nu al uit naar één van de leukste evenementen van het jaar: Live at Wantij op vrijdag 12 j...

Live at Wantij: altijd gezellig

Foto: Live at Wantij

Regen of niet, de sfeer blijft altijd goed en dat verwachten we ook voor Live at Wantij 2020. Na hun optreden in 2018 schreven de mannen van Kensington niet voor niets op hun social media: “Mucho respect for partying your asses off in this horrible weather, you rule!”

Op en top festival

Live at Wantij 2019 - foodcourt - indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

Natuurlijk kom je voor de muziek naar Live at Wantij 2020. Maar als trouwe fan weet je dat het Wantijpark op 12 juni omgetoverd is in een festivalterrein. Compleet met eettentjes en leuke dingen om te doen, natuurlijk. Vorige editie kon je bijvoorbeeld meezingen met een silent karaoke en was er een mobiele wijnbar. We zijn benieuwd wat we in 2020 kunnen verwachten! Kaarten koop je vanaf 7 december om 9.00 uur via de website.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.