5 x hier kun je dit weekend een feestje bouwen!

Door Lisanne Doff 18 januari 2019

Geen zin om dit weekend thuis te blijven, maar lekker uit je dak te gaan? Dan kun je dit weekend je hart ophalen, want er zijn verschillende plekken waar je kunt feesten. We hebben hier wat evenementen voor je uitgelicht. Voor welke party ga jij?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

In de Kazerne!

Foto: Kazerne

Zaterdag 19 januari begint de Kazerne 2019 goed met LOS! ✘ Mezdi and Friends! Mezdi is uitgenodigd en hij komt er een feestje van maken. Hij is onder andere bekend van Temptation Island en Ex on the Beach Double Dutch. Hij neemt zijn vrienden mee en zorgt ervoor dat het dak eraf gaat! Vanaf 23.00 uur ben je welkom in de Kazerne. Een kaartje bij de deur kost €10,00.

Dit is de line-up:
Mezdi
Artistic Raw
Erka
Exclu
Latu
Millie Joe
Fifty
Hosted by Tireily (Temptation Island)


Meer over Kazerne ontdekken?

Kazerne cafés

Nu gesloten23:00 - 05:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Houttuinen 32b, Dordrecht

Bekijk meer:cafés

Disco-Train in Bibelot

Foto: Bibelot

Tijdens Disco-Train hoor je de lekkerste nummers uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Een volle dansvloer met een heerlijk disco-sfeertje, vrolijke gezichten en zorgeloos met je vriend(inn)en los gaan! Dj Bo Bellow (IT, Escape, Matrixx, Felinis en meer) en dj Johan (Mr. Disco-Train) draaien de beste hits. Stilstaan is onmogelijk!

Het begint zaterdag 19 januari rond 21.00 uur in Bibelot. Kaartjes bij de voorverkoop zijn €12,50 en bij de deur €15,00.


Meer over Bibelot ontdekken?

Bibelot poppodia

Nu gesloten10:00 - 01:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Noordendijk 148, Dordrecht

Bekijk meer:poppodia

René Froger is in town!

Foto: Kunstmin

Favourites in Concert wordt een avond lang meezingen, swingen en genieten van de sympathieke rasentertainer. Er komen Engelstalige en Nederlandstalige meezingers voorbij. Met deze theatertournee weet de René Froger opnieuw te verrassen en wordt hij gesteund door zijn orkest en de Frogettes. En dat is waarom hij al ruim dertig jaar aan de top staat.

Het concert is op zaterdag 19 januari, vanaf 20.15 uur in Kunstmin. Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar vanaf € 36,50.


Meer over Schouwburg Kunstmin ontdekken?

Schouwburg Kunstmin theaters

Nu gesloten09:00 - 21:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Sint Jorisweg 76, Dordrecht

Bekijk meer:theaters

Beneej invites BIGGI

Foto: Beneej

In september was Beneej bommetje vol met dit evenement, dus hebben ze hem opnieuw uitgenodigd. DJ BIGGI laat je dansen tot je niet meer kan en maakt er een feestje van. Hij neemt Elton Jonathan en Kroon met zich mee. Naast Biggi komt ook Dj Fasta de dansvloer vullen en Dj Armand, Brosz en Sefanja en Seff Solar draaien ook deze avond. Het feest is voor 18+’ers, dus een ID is verplicht. De entree kost €7,50.


Meer over Beneej ontdekken?

Beneej cafés

Nu gesloten22:00 - 05:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Tolbrugstraat Landzijde 6, Dordrecht

Bekijk meer:cafés

Blues jamsessie

Foto: muziekpodiumdjs

De Blues Jamsessie is al jaren een van de succesnummers van Muziekpodium DJS. Elke derde vrijdag van de maand leidt huis-sessieband Zorrow de sessie die bevolkt wordt door gezellige bezoekers en aanwaaiende muzikanten. Zorrow opent en sluit de avond met herkenbare songs uit de jaren 70 en 80. Daar tussenin begeleidt de band iedereen die ‘de blues heeft’ en dat wil laten horen.

Wie wil meespelen, kan zich bij binnenkomst melden bij zanger/toetsenist Ton Pluijmert van Zorrow. 18 en 19 januari om 22.00 uur kun je meedoen en de entree is helemaal gratis.


Meer over Jazzpodium DJS ontdekken?

Jazzpodium DJS muziek

Nu gesloten21:30 - 01:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Grotekerksplein 1, Dordrecht

Bekijk meer:muziek
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.