Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hakuna Matata! Jij kunt naar de exclusieve voorpremière van The Lion King

Aangeboden door Kinepolis Dordrecht 9 juli 2019

Sinds het uitkomen van de film Dumbo en Alladin zitten we allemaal te wachten op de derde Disney remake van het jaar, en op 17 juli draait deze film eindelijk in de bioscoop: The Lion King. Jij kunt hem als eerste zien!

Bij Kinepolis kijk je deze release met het beste beeld en geluid én als een van de eersten van Nederland, want in de nacht van 16 op 17 juli is er een speciale nachtvoorstelling. Om 00.01 uur kijk je naar de voorpremière van The Lion King.

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Mufasa en Simba | Foto: Kinepolis Dordrecht
Scar en hyena's | Foto: Kinepolis Dordrecht
Zazu en Simba | Foto: Kinepolis Dordrecht

Koning te rijk

Zittend in de ruime stoelen van Kinepolis voel je je de koning te rijk. Een betere plek kun je je niet wensen om deze film te beleven! Steracteurs zoals Donald Glover, Beyoncé en Chiwetel Ejiofor geven hun stem aan Simba, Nala en Scar. Komt de stem van Mufasa je bekend voor dan ben je niet gek, want acteur James Earl Jones heeft net als in 1994 de teksten van de leeuwenkoning ingesproken. Billy Eichner en Seth Rogan hoor je als Simba’s vriendjes Timon en Pumbaa.

Het artikel gaat verder onder de trailer.

Er zijn nog kaartjes!

Op 16 juli om 00.01 draait The Lion King in twee zalen, waaronder de Laser ULTRA zaal. Hier krijg je de ultieme filmbeleving dankzij de 4K-laserprojector en Dolby Atmos-geluid. Wil jij The Lion King zien voordat hij in alle bioscopen draait? De voorverkoop van de kaartjes is al begonnen: kaartjes koop je via de website.Meer over Kinepolis Dordrecht ontdekken?

Kinepolis Dordrecht

bioscopen

Geopend10:30 - 00:00

Lijnbaan 200, Dordrecht

Bekijk meer:bioscopen

adv.