Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo overleef je de regen tijdens toffe Dordtse evenementen

Door Redactie indebuurt Dordrecht 15 augustus 2019

Nu de zomervakantie ten einde loopt en iedereen weer terug is van de Costa del Sol, is het hoog tijd om je weer in het feestgedruis in onze eigen stad te storten. Maar: het Hollandse weer lijkt wat roet in het eten te gaan gooien. Daarom brengt indebuurt jou deze tips, zodat het weer bijvoorbeeld niet jouw avondje Palm Parkies verpest.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Zie het zonnig in

Dat is natuurlijk altijd een goede tip. En ook heel relevant, want het is natuurlijk zo dat het voorspelde weer niet al te best is, maar om nou meteen in bed onder de dekens te kruipen gaat ook weer wat ver. Houd de weersvoorspelling in de gaten en kies je moment tussen de buien door. Want zoals je oma altijd zei: ‘Het regent nooit de hele dag!’

 

DORDRECHT Weer

Maak er gewoon wat van

festival regen anp
Foto ANP

Duik die schuur in, betreed die rommelzolder en ga op zoek naar je regenlaarzen. Geen exemplaren op voorraad? Goede reden om nog even de winkels in te duiken. En een extra tip: in tuincentra vind je ook vaak leuke regenlaarzen. Wie droge voeten weet te houden, krijgt het vaak niet koud en wordt ook niet chagrijnig. Fijn voor de algehele sfeer.

Maak er wat van 2.0

regen festival
Foto ANP

Tegenwoordig heeft een béétje festivalorganisatie wel een plannetje om de grootste hoeveelheid modder buiten de deur te houden. Maar mocht het dan toch zover komen, ga er gewoon voor en doe een Lowlands 2006-imitatie. Goed voor je huid, zullen we maar zeggen.

Better safe than sorry

Foto: Flickr

Misschien heb je hier nog niet aan gedacht, maar check je verzekeringen eens. Er kan natuurlijk van alles gebeuren. Ben jij nou net weer diegene die zijn telefoon in een plas water laat vallen? Ben je dan wel of niet verzekerd? Check de tips op deze site.

Lees ook: 

Dit is het programma van Palm Parkies 2019 in Dordrecht

Wie zegt dat je alleen in het weekend kunt feesten? Het kan natuurlijk ook op een maandag! Op het gr...
Centrum Dordrecht binnenstad

Tip: deze leuke dingen kun je dit weekend in Dordrecht doen

Het is weer bijna weekend en er is genoeg te doen. Wij zetten wat leuke activiteiten voor je op een ...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Getipt Weer

adv.