Waarom je huisdier heerlijk kan eten met… kruiden

Aangeboden door Dierenspeciaalzaak Fitty 20 februari 2018

Het lijkt onwaarschijnlijk: een huisdier dat dol is op kruiden. Toch kan het. Het nieuwe merk Vigor & Sage heeft voeding voor honden en katten ontwikkeld waar kruiden aan zijn toegevoegd. Je huisdier zal verrukt zijn van het toefje toegevoegde kruiden aan de basis van kip en vis. Bij dierenspeciaalzaak Fitty kan je huisdier er gratis kennis mee maken.

Omdat je huisdier deel uitmaakt van het gezin, is het belangrijk dat ze niks tekort komen. De voeding van Vigor & Sage heeft hierop ingespeeld en een natuurlijke, lekkere en gezonde brok ontwikkeld. Door de natuurlijke kruiden die verwerkt zijn in de brokken, zijn ze extra smaakvol en ook nog eens extra gezond.

Een kwestie van vertrouwen

Vigor & Sage wil een autoriteit zijn in natuurlijk huisdiervoer. Zij zien het als hun verantwoordelijkheid de petfood-industrie gezonder en transparanter te maken. Het gaat Vigor & Sage niet alleen om het verkopen van producten. Het gaat erom dat zij mensen een merk bieden dat zij kunnen vertrouwen en dat ze inspireert.

Je hond en kat

Het dierenvoedingsmerk heeft voedingsgewoonten van honden en katten grondig bestudeerd. In de afgelopen eeuwen waren honden en katten van nature roofzuchtige carnivoren. Ze leefden in het wild en hadden een eiwitrijk dieet nodig om te kunnen jagen op andere dieren en zichzelf te beschermen tegen roofdieren. De voorouders van de hedendaagse hond hadden haar- en huidproblemen, indigestie, moeilijkheden bij de ontlasting en andere gezondheidsproblemen als gevolg van verwondingen en vermoeidheid. Om hiervan te herstellen aten ze kruiden, net zoals onze eigen voorouders.

Oud en nieuw, kip en vis

Vigor & Sage gebruiken al die oude wijsheden met moderne wetenschap om er de beste diervoeding van te maken. Ze ontwikkelden recepten met kip en vis en gebruiken daarbij pure ingrediënten en verrijken die met gezonde kruiden.

Razend benieuwd

Nu ben je natuurlijk razend benieuwd naar deze nieuwe dierenvoeding en vooral ook of jouw hond of kat het lekker zal vinden. Dierenspeciaalzaak Fitty heeft een gratis proefzakje Vigor & Sage voor je. Zolang de voorraad strekt, natuurlijk. Dus haast je om er eentje te halen. Klik hier om snel de Facebookpagina van Fitty te liken en dan hup, op naar de Rechte Zandweg!

Fitty
Topper

Gratis proefzakje Vigor & Sage

Services - Geldig t/m 17 mrt 2018
Fitty

Over waarom je hond en kat een lekker eigen plekje moeten hebben

De dagen worden korter en kouder. Dat heeft effect op mensen, dieren en dingen. Voor wat betreft de ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dierenspeciaalzaak Fitty. Meer over Dierenspeciaalzaak Fitty ontdekken?

Dierenspeciaalzaak Fitty dierenwinkels

Nu gesloten08:00 - 17:30

Rechte Zandweg 3A, Dordrecht

Bekijk meer:dierenwinkels

adv.