Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bahlmann geeft een modefeest en de bubbels staan klaar

Aangeboden door Bahlmann Mode 8 april 2019

Je kent ze vast wel, de Ladies Nights van Bahlmann Mode. Dit voorjaar steek niet alleen jij je in een nieuwe outfit, de modeavond bij Bahlmann zit ook in een nieuw jasje. Donderdag 11 april is het tijd voor Fashion Spring Night Out en jij bent uitgenodigd! 

Stijlvol jasje

Dat nieuwe jasje ziet er gelukkig nog steeds stijlvol uit. Zoals altijd ligt de rode loper uit en krijg je een feestelijke ontvangst. De bubbels en bites staan al voor je klaar.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Bahlmann Mode - Spring Fashion Night Out - indebuurt Dordrecht
Foto: Bahlmann Mode

Swingend de catwalk over

Gelukkig is er nog steeds een modeshow tijdens de Fashion Spring Night Out van Bahlmann. Deze lente-editie swingen de mannequins over de catwalk op de muziek van zangeres Natasja. Je ziet de nieuwste mode van ruim 70 topmerken.

Liu Jo

Zit er iets voor je bij, dan kun je de items direct na de show kopen. Zo niet, kijk dan zeker rond in de collectie want lang niet alle kledingstukken en accessoires zie je tijdens de modeshow. Ook is Agnes, de eigenaresse van Allure Crystal & Jewels, aanwezig met de mooiste Liu Jo horloges en de nieuwste oorsieraden aanwezig. Wist je trouwens dat Liu Jo het allernieuwste merk van Bahlmann is?

Het artikel gaat verder onder de foto.

Bahlmann Mode - Spring Fashion Night - indebuurt Dordrecht
Foto: Bahlmann Mode

En zo meld je je aan

Meld je wel eventjes van tevoren aan per mail of telefoon (078-6137244), dan kunnen Kees, Yvonne en hun team rekening houden met je komst. Kom je met de auto, dan krijg je bij een aankoop een voucher voor parkeergarages Veemarkt of Spuihaven.Meer over Bahlmann Mode ontdekken?

Bahlmann Mode

kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Voorstraat 352, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.