Van der Ham Optiek luidt hun jubileumjaar in en dit is hoe ze dat doen

Aangeboden door Van Roosmalen Optiek 5 januari 2018

Het jaar 2018 is voor Van der Ham Optiek een jubileumjaar. De opticien bestaat 65 jaar en is al even zo lang gevestigd in de Dordtse Vriesestraat. Tijd voor een feestje. 

van der Ham Optiek
Foto: Van der Ham Optiek

Het wordt een bijzonder jaar voor de familie van Roosmalen. De ouders van Ton van Roosmalen begonnen in 1953 samen met opticien Van der Ham een winkel. Van der Ham had toen een aantal zaken in West-Brabant. “Ze hadden zeven kinderen en Van der Ham wilde voor ieder kind een eigen winkel”, vertelt Ton van Roosmalen. “Dat is toen ook gebeurd. Mijn ouders waren de eerste medewerkers bij het bedrijf die geen familie waren van Van der Ham. De naam hielden ze in Dordrecht echter wel aan omdat het zo’n prima reputatie had. Mijn ouders betrokken het woonhuis boven de zaak in de Vriesestraat en daar ben ik ook geboren.”

De derde generatie

In 1978 kwam Ton in de zaak, samen met zijn vrouw Petra. Hun zoon Jasper trad in 2008 toe en vormt nu de derde generatie opticiens in de Vriesestraat. Om de cirkel voor dit feestjaar helemaal rond te maken: Ton en Petra gaan dit jaar verhuizen. Na een grondige verbouwing betrekken ze het ouderlijk huis van Ton boven winkel en gaat hij dus wonen waar hij is geboren.

van der ham optiekDe bezem erdoor

Genoeg over familieaangelegenheden en nu op naar kortingsaangelegenheden. Want de maand januari is traditioneel uitverkoopmaand en dus ook bij Van der Ham Optiek. Tot en met het einde van de maand gaat de bezem door de volledige collectie monturen en zonnebrillen. Uiteraard is dit assortiment van gerenommeerde brillenleveranciers.

Hoeveel korting dan?

Op de nieuwe collectie ontvang je 10% korting. En of dat nog niet genoeg is krijg je op de collectie desigener labels uit 2017 een korting van 40% tot 65%. Op de hele collectie zonnebrillen krijg je 65% korting. Kijk, van dat soort feestjes mogen er meer komen.

Van Roosmalen Optiek opticiens

Vandaag gesloten

Vriesestraat 96, Dordrecht

Bekijk meer:opticiens