Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superleuk! Tijdens deze workshop maak je de überhippe Ring of Spring

Aangeboden door Insta-Green 25 maart 2020

Je kunt een avondje bingewatchen op Netflix, scrollen op Facebook of je sufpinnen op Pinterest. Maar je kunt óók een avondje gezellig creatief aan de slag met het workshoppakket ‘Ring of Spring’ van Insta-Green. Voorbereidt in de showroom van de Insta-Green Academy, waar de bloemdeskundigen van Insta-Green je binnenkort hopen te ontvangen.

Bloemstyliste Elsbeth Biezepol van Florella leert je alles over hoe je dé trend van nu kunt maken: de Ring of Spring. In een klein groepje leer je in twee uur je eigen bloemdecoratie maken. Doordat je werkt met zijdebloemen, kun je superlang genieten van het eindresultaat. “Daarnaast hebben we weinig afval”, legt Emiel van Insta-Green uit. “Dat is wel zo fijn voor het milieu. En als je wilt kun je de bloemen eindeloos hergebruiken.”

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto: Insta-Green
Foto: Insta-Green
Foto: Insta-Green
Foto: Insta-Green

Persoonlijke aandacht

“We hebben plek voor maximaal acht personen”, vertelt Elsbeth. “Daar kiezen we bewust voor, want zo kan ik iedereen persoonlijk helpen. Elke workshop heeft een thema en we beginnen onze eerste keer met het onderwerp voorjaar.” Zo kun je aan de slag voor Pasen of misschien al iets voor moederdag maken. “Ik start met een stukje theorie over het seizoen en leg uit wat voor materialen we gebruiken. Dan gaan we lekker knutselen. Uiteraard zorgen wij voor thee en wat lekkers.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

In deze inspirerende werkomgeving gaan je samen aan de slag | Foto: Insta-Green

Ook jij kunt het!

Zo creatief ben ik helemaal niet, kun je misschien denken. “Iedereen is creatief”, weerlegt Elsbeth. “Met behulp van de juiste uitleg, tips en tricks maakt bloemschikken je alleen maar creatiever. Daarnaast is het ook echt ontspannend.”

“De zijdebloemen zijn een stuk makkelijker om mee te werken dan echte bloemen; er zit ijzerdraad in de steeltjes waardoor je ze precies zo kan laten buigen als bij jouw creatie past.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Emiel van Insta-Green en styliste Elsbeth | Foto: indebuurt Dordrecht

Meer informatie en data

Eigenlijk wilden Emiel en Elsbeth al deze week beginnen met de workshops. Door de coronacrisis hebben ze de creatieve middagen en avonden tijdelijk moeten stilleggen. Wel kun je een ‘Ring of Spring’ pakket thuis laten bezorgen; deze bevat een instructiefilmpje, materialen en een kortingsbon voor de eerstvolgende workshop.

“Wanneer het weer verantwoord is om met een groep mensen bij elkaar te komen, hebben we vier lesmomenten: woensdagavond, donderdagavond, vrijdagochtend en vrijdagmiddag. Je betaalt voor deze workshop €39,95, inclusief materialen, koffie of thee en wat lekkers. Extra materialen kun je ter plekke aanschaffen.” Hou de indebuurt-agenda in de gaten voor de eerste data!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Insta-Green. Meer over Insta-Green ontdekken?

Insta-Green hoveniers

Op aanvraag

Oudendijk 28-A, Dordrecht

Bekijk meer:hoveniers

Ook leuk:

Kamerplanten Dordrecht - Insta-Green - indebuurt Dordrecht

Met deze kamerplanten is jouw woonkamer helemaal hip in 2020

Een maand of misschien wel langer hebben we een kerstboom in onze woonkamer gehad. Maar nu het nieuw...
Insta-green

Dit groen is zelfs van heel dichtbij niet van echt te onderscheiden

Emiel Spong heeft zijn zaak Insta-Green in de buurt waar hij opgroeide: het stukje Oudendijk tussen ...

adv.