Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supergaaf: hier zie je Disneyfilm Mulan als eerste! [update wegens coronacrisis]

Aangeboden door Kinepolis Dordrecht 14 februari 2020

Who run the world? In Disney’s nieuwste live action film is dat in ieder geval een girl: Mulan. De prachtige remake van de tekenfilm uit 1998 komt eind maart uit en dat viert Kinepolis Dordrecht met een Ladies Night op woensdag 25 maart. Dat betekent je vergapen aan prachtige beelden en tussendoor fijn bijkletsen.

Update: de Ladies Night gaat wegens de coronacrisis niet door. Iedereen die een kaartje heeft gekocht is op de hoogte gesteld. Heb je geen mailtje gehad? Check dan even je spam-box. Disney heeft de première van de film verplaatst, maar de datum is nog niet bekend.

De ingrediënten van het gezelligste avondje uit ken je vast, maar benoemen we hier nog eventjes kort. Je wordt ontvangen op een rode loper en krijgt bij binnenkomst een welkomstdrankje. Handig, want dat is meteen een lekker begin van je avond! Wanneer je je drankje hebt opgedronken en je jas hebt opgehangen, kun je rondkijken tussen diverse kraampjes. Ook worden er prijzen verloot. Na afloop krijg je een goodiebag.

Geen Mushu, wel martial arts

Maar wacht eens even, vergeten we niet iets? De film natuurlijk! Mulan is het Chinese historische verhaal over een jonge vrouw die in plaats van haar oude vader vecht in het Chinese leger. Dat doet ze omdat haar vader het eigenlijk niet meer kan, en er uit elk gezin een man mee moet vechten voor de keizer. In deze versie moeten we het zonder draakje Mushu en de bekende liedjes doen, maar van de trailer worden we al helemaal enthousiast. Mulan kan vechten als geen ander en is ontzettend bedreven in de martial arts.

Het artikel gaat verder onder de trailer.

En zo zie je Mulan als eerste

Wil je de film als eerste zien? Mulan gaat op 26 maart in première, maar je kunt hem al eerder zien tijdens de Ladies Night op 25 maart. Kaartjes koop je via de site of aan de kassa. En kun je niet zo lang wachten dan draaien er nog genoeg ander films in de bioscoop aan het Wantij, zoals de met Oscars bekroonde Parasite, de familiefilm Jumanji (over nostalgie gesproken!) en het vervolg op Frozen. Je checkt het huidige filmaanbod via de oranje knop hieronder.


Meer over Kinepolis Dordrecht ontdekken?

Kinepolis Dordrecht bioscopen

Geopend12:30 - 00:00

Lijnbaan 200, Dordrecht

Bekijk meer:bioscopen

adv.