Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goodiebags en halfnaakte mannen: daarom wil je naar deze Ladies Night

Aangeboden door Kinepolis Dordrecht 7 januari 2020

‘Laat je verwennen’ hoeven we ons geen twee keer te laten zeggen tijdens de volgende Kinepolis Ladies Night. Op 29 januari zie je het vervolg op de sexy film Onze Jongens Onze Jongens in Miami – tijdens de voorpremière bij Kinepolis Dordrecht. Wij dromen al weg bij de lekkere lijven van Jim Bakkum, Juvat Westendorp en Malik Mohammed!

Deel 1 bewees zichzelf als de Nederlandse Magic Mike. In het vervolg is Jurrit (Jim Bakkum) weer vrijgezel en opent hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami en hij brengt nieuwe stripper en mede-bouwvakker Boris (Malik Mohammed) mee. Dat alles niet vanzelf gaat, wordt wel duidelijk als hun nieuwe club een bouwval blijkt te zijn en ze te maken krijgen met flink wat concurrentie. We geven je alvast een voorproefje van de film met deze trailer:

Het artikel gaat verder onder de video.

Shoppen en vooral kijken, kijken, kijken!

Genieten doe je niet alleen met de film. De hele avond staat in het teken van jou en je vriendinnen. Zoals bij elke Ladies Night ligt de rode loper uitgerold en ontvang je een welkomstdrankje. Ook kun je accessoires, fashion- en beautyproducten shoppen en maak je kans op één van de prijzen. Ben je uitgestoomd van de film, dan ontvang je nog eens een goodiebag. Het fijne is: tickets kun je nu al kopen!

Door al dat lekkers even de details vergeten? Geen probleem, we’ve got your back! De Kinepolis Ladies Night Onze Jongens in Miami is op woensdag 29 januari op verschillende tijdstippen. En de tickets scoor je via de website of de oranje knop hieronder.


Meer over Kinepolis Dordrecht ontdekken?

Kinepolis Dordrecht bioscopen

Geopend10:30 - 00:00

Lijnbaan 200, Dordrecht

Bekijk meer:bioscopen

adv.