Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze BBQ-workshop begint de zomer nu al

Aangeboden door Stam Hoveniers 11 maart 2019

Je zult misschien denken dat met het koude weer dat we hebben, het geen seizoen is voor BBQ’en. Nou, daar denken ze bij Stam Hoveniers anders over. Daarom organiseert het hoveniersbedrijf samen met barbecuemerk The Bastard een barbecueworkshop: Masterclass Kamado Basics. 

Tijd om aan de slag te gaan!

Want juist als het buiten wat minder mooi weer is, wil je dat zomerse gevoel krijgen. Tijd om dus lekker aan de slag te gaan op de BBQ!

Je leert alles over de barbecue

Tijdens deze workshop leer je in zo’n drieënhalf uur alles over de Kamado BBQ van The Bastard: hoe je de barbecue aansteekt, op welke manier je de temperatuur beheerst en uiteraard de verschillende kooktechnieken. En dat alles onder begeleiding van een ervaren Kamado-chef.

De tekst gaat verder onder de foto.

Kamado barbecue workshop The Basterd - Stam Hoveniers - indebuurt Dordrecht
Afbeelding: Stam Hoveniers

Na koken komt… eten!

Denk je nou ‘maar ik heb zelf niet zo’n mooie Kamado barbecue van The Bastard’? Of vind je jezelf geen beginnende BBQ’er? Geen probleem, deze workshop is voor alle barbecueliefhebbers. En stiekem gewoon voor alle foodies, want na het koken komt natuurlijk ook het proeven! Maak dus niet al te grote eetplannen voor de workshop, want je avondeten bereidt je zelf.

Aanmelden is simpel

Loopt het water je al in de mond, dan moet je nog eventjes wachten. De workshop volg je op donderdag 4 april van 17.00 tot 20.30. Aanmelden is heel simpel en doe je via de website van Stam Hoveniers.


Meer over Stam Hoveniers ontdekken?

Stam Hoveniers hoveniers

Calandstraat 29, Dordrecht

Bekijk meer:hoveniers

Misschien vind je dit ook wel interessant:

Subsidie straatbarbecue Dordrecht - Unsplash - indebuurt Dordrecht

Handig! Zo krijg je subsidie voor een straatbarbecue in Dordrecht

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: subsidie krijgen voor de straatbarbecue in Dordrecht. Maar...

adv.