Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je bij zijn: je kunt naar deze magische opera-avond!

Aangeboden door De Hoff’nar 4 februari 2020

Je loopt over het grint. Links en rechts van je zie je de poort, met daarop twee leeuwen en de tekst CRABBE en HOFF. Voor je zie je het kasteel met het koetshuis ernaast. Muziek komt van ver, en je loopt ernaartoe. Gastheer Gijs verwelkomt je met een glaasje prosecco. “Benvenuto a castello Crabbehof”, zegt hij oftewel: welkom op Kasteel Crabbehoff.

Het klinkt als een scenario uit een film. Misschien wel zoals het moment dat Julia Roberts in de film Pretty Woman het operagebouw binnenloopt. Maar op 11 juli kun je een stukje Italië ervaren zonder ook maar op vakantie te gaan. Hoe? Bij de opera-avond van restaurant De Hoff’nar bij Kasteel Crabbehof: Notte di Pavarotti.

Restaurant De Hoff'nar bij Kasteel Crabbehoff - indebuurt Dordrecht.jpg
Foto: Facebook Restaurant De Hoff’nar

De kaartverkoop gaat snel!

“We halen Italië naar Dordrecht”, vertelt Gijs van het restaurant. “Ben je een liefhebber van lekker eten en opera, dan is dit een topcombinatie. Vorig jaar was onze opera-avond een groot succes. Dat wilden we dit jaar weer doen, en wel op 11 juli. Maar wees er wel snel bij”, voegt hij eraan toe, “want vorig jaar ging het snel met de reserveringen!”

Eén groot feest

Zoals we al zeiden, word je ontvangen met een glaasje prosecco rond 17.30 uur. Daarna kun je in de tuin van het kasteel aan een van de grote tafels zitten, waar je een driegangendiner van chef Kevin eet. Ook proef je de wijnen die de restaurateurs deze zomer uit Italië importeerden. Tussendoor zorgen de zangers van Opera per Tutti voor een beetje Italië in Crabbehof. Samen maken ze er één groot feest van met muziek van Pavarotti. Wil je alvast een voorproefje van zo’n optreden? Kijk dan naar de video hieronder:

De tekst gaat verder onder de video.

Kaartverkoop

Denk jij nu ‘doe mij maar een avondje Italië’? Een kaartje kost €85,- inclusief driegangendiner, wijnproeverij en operaconcert. Koop je kaartje via deze link.


Meer over De Hoff’nar ontdekken?

De Hoff’nar

Geopend18:00 - 21:30

Talmaweg 10, Dordrecht

Lees meer over Restaurant De Hoff'nar:

Restaurant De Hoff'nar Kasteel Crabbehoff - Gijs van Epenhuijsen - indebuurt Dordrecht

Gijs: ‘Een avondje bij De Hoff’nar moet een avondje uit zijn’

Dat veel Dordtenaren niet weten dat er middenin de woonwijk Crabbehof een kasteel zit met dezelfde n...
Restaurant De Hoff'nar herfst winter kasteel Crabbehof - indebuurt Dordrecht

Waarom je dit najaar juist naar De Hoff’nar wilt gaan

De schemer is al gevallen en je loopt het grindpad op. Voor je doemt kasteel Crabbehoff op, met erna...

adv.