Let op: DOK Bar & Bites 2.0 gaat vanavond open!

Door José de Jong 11 oktober 2018

Na een flinke verbouwing en inspiratie opdoen gaat vanavond eindelijk DOK Bar & Bites 2.0 open. En het feestje is dubbel zo leuk, want de oude vertrouwde DOK Bar & Bites opent vanmiddag ook weer de deuren. 

Gin & tonic

De combinatie gin & tonic is niet meer weg te denken, en dus is het niet zo gek dat DOK Bar & Bites een tweede bar opent met aandacht voor deze populaire mixdrank. Heel toepasselijk is de naam DOK Bar & Bites 2.0. Ook de huidige Bar & Bites onderging een metamorfose.

En er is meer lekkers te drinken

Naast de populaire gin & tonics kun je ook genieten van cocktails. Samen met Rutte brainstormde het team over de drankenkaart.

DOK Bar & Bites 2.0 - indebuurt Dordrecht
Cocktails selecteren is een serieuze zaak | Foto: Facebook DOK Bar & Bites

Oude bekenden en nieuwe onbekenden

Op de vernieuwde wijnkaart vind je oude bekende en nieuwe onbekende wijnen. Ook de bier- en biteskaart is aangepast. En elke week staat er een wisselende taart klaar.

Waar is dat feestje?

De feestelijke opening is donderdag 11 oktober. Vanaf 17.00 kun je proeven wat er op de nieuwe kaarten staat. En om 20.00 uur maken DJ Flier & Dixsz er een feestje van.

Lees meer over DOK:

Dok Bar & Bites Dordrecht - indebuurt,.nl

Je kiest iets bij DOK Bar & Bites op de Spuiboulevard en dat smaakt dan zo

Caroline Bijl is onze gastredacteur. Ze zoekt voor jou heel Dordrecht af naar  de beste burger, het ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.

adv.