Lekker naar de bios: dit zijn de leukste films tijdens de kerstvakantie in Kinepolis

Aangeboden door Kinepolis Dordrecht 19 december 2017

In de kerstvakantie even ontsnappen aan alle etentjes en familieverplichtingen? Ga lekker naar de bios! Wij tippen vast 5 films die je de komende weken niet mag missen in Kinepolis Dordrecht.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Coco

kinepolis
Foto: Kinepolis

Deze prachtige nieuwe Disney-Pixar animatiefilm is een kleurrijk feest voor jong en oud. Coco vertelt een mooi verhaal over de jongen Miguel, die terecht komt in een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes en daar een bijzonder avontuur beleeft. En, je krijgt er in het voorprogramma gratis en voor niets een speciaal nieuw kerstfilmpje van Frozen bij!

Star Wars: The Last Jedi

star wars
Foto: Kinepolis

Voor wie ‘m niet al gezien heeft: gaat dat zien! Sinds 13 december is dit dé film van het moment voor alle oude én nieuwe Star Wars-liefhebbers. Twee jaar na The Force Awakens is nu te zien hoe het verder gaat met Rey, Finn, Poe en Kylo Ren. Star Wars: The Last Jedi draait in meerdere zalen, maar voor de ultieme filmbeleving tippen wij zaal 5. Daar komt de film het best tot zijn recht in Dolby Atmos; het beste geluidssysteem dat er bestaat.

Huisvrouwen Bestaan Niet

huisvrouwen bestaan niet, kinepolis
Foto: Kinepolis

De ultieme film voor een date met vriendinnen is de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet met o.a. Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca en een sexy bijrol van Jim Bakkum. Geniet mee met de sores van twee zussen en hun moeder, die alle drie op hun eigen manier worstelen met het leven en hun (heel verschillende) huishoudens. Op 20 december is de film ook te zien tijdens de Ladies Night bij Kinepolis Dordrecht.

Ferdinand

kinepolis
Foto: Kinepolis

De regisseur van Rio verrast deze kerstvakantie met Ferdinand, een vrolijke animatiefilm over een grote Spaanse stier met een klein hartje. Hij wordt onterecht gevangengenomen en wil niets liever dan terugkeren naar zijn familie. Onderweg verzamelt de stier een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur.

The Greatest Showman

kinepolis
Foto: Kinepolis

We moeten er nog heel even op wachten, maar vanaf 1 januari kan je ook genieten van The Greatest Showman, een nieuwe musicalfilm over het prille begin van de entertainmentindustrie. Verwacht een vermakelijk muzikaal spektakel, met de zingende en dansende Hugh Jackman (!) en Zac Efron (!!) in de hoofdrollen… Wij kijken er erg naar uit; jij ook?

Kinepolis Dordrecht bioscopen

Nu open12:30 - 23:00

Lijnbaan 200, Dordrecht

Bekijk meer:bioscopen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.