Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip! Ryanne van Dorst was in Dordrecht voor haar programma ‘Nachtdieren’

Door Lisanne Doff 22 oktober 2020

Misschien had je het in augustus al gelezen, maar zangeres Ryanne van Dorst (Elle Bandita) was in Dordrecht! Ze kwam hier voor opnames van haar programma ‘Nachtdieren’ en die aflevering komt dinsdag 27 oktober op tv. 

Dit programma is net even anders, omdat het niet overdag maar ’s nachts wordt opgenomen. In Dordrecht ontmoette ze boswachter Thomas van der Es en ze bracht een bezoek aan de brandweer. En wie kun je nou beter ontmoeten in de nacht dan de Dordtse nachtburgemeester? Precies, daarom is nachtburgemeester Juno ook in het programma te zien. Ook komt ze Dordtenaren Xueli en haar zus Yara tegen tijdens een late avondwandeling.

Wie is er wakker?

Aan nu.nl vertelde Ryanne: “Ik kom vaak ’s nachts op straat, ben laat thuis en laat wakker. In de nacht zie ik dan allerlei lichtjes branden, en dan ben ik benieuwd: wie zijn er nog meer wakker op dit godvergeten tijdstip? Ik reis heel Nederland door, duik een willekeurige nacht in en zoek naar mensen die ook wakker zijn.”

De uitzending

Wil je de aflevering in Dordrecht zien? Zet dan op dinsdag 27 oktober om 21.55 uur de televisie aan op NPO 3. Na de uitzending kun je het programma hier terugkijken. 

Meer over

Doen Getipt

adv.