Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier vier je het leukste vrijgezellenfeestje ooit vanaf 50 euro

Aangeboden door Jack’s Steakhouse 6 januari 2020

Zoek je een bedrijfsuitje of heb je geen idee wat je moet doen tijdens het vrijgezellenfeestje van je bestie/schoonzus/tante-van-de-buurvrouw-van-je-collega? Waarom niet golfen?! Golf is allang niet meer alleen voor dames met parelkettingen en heren met grijze kapsels. Jack’s Steakhouse organiseert golfarrangementen waarbij ze golfen en eten combineren. Dat is leuk én lekker!

Je komt aan bij Jack’s Steakhouse, naast golfbaan Crayestein. Je hoort één van de golfprofessionals van de golfbaan de termen chippen, pitchen en mulligan gebruiken en dat klinkt je maar vreemd in de oren. Maar, zo belooft de pro, na deze clinic weet je er alles van.

Tijd voor actie

Na de uitleg gaan jij en jouw vrienden/collega’s mee naar de driving green. Daar leren jullie alles over hoe je het best een bal slaat en met welke golfstick. Vervolgens lopen jullie naar de chipping green, waar je merkt dat je niet alleen harde ballen moet slaan om ver te komen maar ook kortere slagen nodig hebt om de hole te bereiken. Maar het leukste komt natuurlijk als laatste: het putten. Want swingen met zo’n stick is leuk, maar een bal in de hole slaan is natuurlijk het einddoel.

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto: Facebook Crayestein Golf
Foto: Facebook Crayestein Golf
Foto: Facebook Crayestein Golf

Honger!

Dat golfen echt wel een atletische sport is, merk je tijdens deze golfclinic. En sporten maakt hongerig. Als je uitgeoefend bent, staat er een heerlijk diner voor jullie klaar bij Jack’s Steakhouse. Tijdens de drie gangen bespreken jullie nog eens hoe leuk golfen eigenlijk is en komt er vast een leuke anekdote van de middag voorbij. Sneller dan je misschien zou willen is jullie uitje voorbij. Nog even drie zoenen op de wang of een dikke knuffel en een geslaagde middag en avond zitten er al weer op!

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto: Facebook Crayestein Golf
Foto: Facebook Crayestein Golf
Foto: Facebook Crayestein Golf

Wil je meer weten of direct een Jack’s Clinic Arrangement boeken? Je boekt al een arrangement vanaf €50,- per persoon (exclusief 9% BTW) via de website van Crayestein Golf.


Meer over Jack’s Steakhouse ontdekken?

Jack’s Steakhouse argentijnse restaurants

Geopend11:00 - 22:00

Baanhoekweg 50, Dordrecht

Bekijk meer:argentijnse restaurants

Lees meer over Jack’s Steakhouse:

OFYR BBQ barbecue buitenkeuken - Jack's Steakhouse - indebuurt Dordrecht

Wel de lusten, niet de lasten van een barbecue? Private BBQ’en doe je hier

Barbecueën en zomer zijn als Bert en Ernie: ze horen bij elkaar. Maar soms heb je geen zin om te str...
Jacks Steakhouse

Eten op de golfbaan bij Jack’s Steakhouse

Je hoeft geen Tiger Woods te zijn om te gaan eten bij Jack's Steakhouse. Ook als je geen lid bent va...

adv.