Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig: kerstcadeautjes shop je tijdens dit gezellige Winter Event!

Aangeboden door Stam Hoveniers 10 december 2019

Wat hebben een wijnproeverij, kerstcadeautjes en aanbiedingen met elkaar te maken? Dat je ze allemaal aan de Calandstraat 29 kunt vinden. Op zaterdag 14 december organiseert Stam Hoveniers een Winter Event en daar wil je bij zijn!

Van interieurliefhebbers tot foodies

Laten we het eerst even hebben over die mooie dingen die je bij Stam kunt kopen. In de ruime showroom verkoopt de hovenier niet alleen grote tuinmeubels van 4 Seasons Outdoor en The Bastard keramische barbecues. Ook verkopen ze er mooie woonaccessoires die je prima binnen kunt gebruiken. Wat denk je van huisgeuren & sfeerkaarsen, kussens & schapenvachten en servies & snijplanken? En dat zijn wat ons betreft ideale kerstcadeautjes.

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto: Stam Hoveniers
Plaids van Malagoon | Foto: Stam Hoveniers
Snijplanken van Dassie | Foto: Stam Hoveniers
Foto: Stam Hoveniers
Messen van Zapron | Foto: Stam Hoveniers

Fijne kortingen

Tijdens het Winter Event koop je alles uit de 2019-collectie en showroommodellen met fijne kortingen: tot wel 40% voordeel. Daarvoor rijden we graag even naar de showroom vlak bij de A16.

Winter wonderland

Maar wat maakt dit evenement nou zo winters, op de korting die je sowieso cadeau krijgt? Om je in de kerstsfeer te brengen, is de showroom omgetoverd tot een winter wonderland. Tja, en daarbij mogen kerstbomen en glühwein niet missen!

Het artikel gaat verder onder de foto.

Stockfoto: Unsplash

Wijnproeverij

Wijnsuggesties nodig voor je kerstdiner? Vanaf 14.00 zijn de experts van VIERvriendenWIJN op het event om je te adviseren. Niet alleen kun je wijn proeven, uiteraard zijn de flessen die ze schenken ook te koop. Deze bezorgen VIERvriendenWIJN dan het weekend erna bij je thuis. Mooi op tijd voor kerst in huis!


Meer over Stam Hoveniers ontdekken?

Stam Hoveniers hoveniers

Calandstraat 29, Dordrecht

Bekijk meer:hoveniers

 

adv.