Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis proefles en vrienden voor het leven: bij Crayestein Golf kun je het allemaal ervaren

Aangeboden door Jack’s Steakhouse 19 juli 2020

Lekker buiten bezig zijn, een nieuw sociaal netwerk opbouwen en contactloos sporten: dat is golfen in een notendop. De Dordtse golfbaan Crayestein Golf (naast Jack’s Steakhouse) nodigt je uit om een balletje te komen slaan. Golf is allang niet meer alleen voor grijze mannen!

Jordy Kuijsters runt restaurant Jack’s Steakhouse en de golfbaan aan de rand van de Biesbosch. Hij en zijn collega’s zien de laatste jaren meer jonge mensen. Vooral de doelgroep 25 tot 40 jaar meldt zich vaker aan. “Golf heeft helaas nog steeds het imago alleen voor een rijkere doelgroep te zijn. Hier zijn we meer een volksvereniging”, legt Jordy uit. Zelf golft hij al sinds hij klein is.

Trouwen en kinderen

Je kunt hier als je wilt je hele leven doorbrengen. Niet alleen qua tijdsbesteding, maar ook in je levensloop. “We hebben hier jeugdlessen en organiseren wedstrijden en kampen voor de jongere golfers. Ook voor volwassenen organiseren we veel. Tijdens evenementen ontmoet je nieuwe mensen, bijvoorbeeld wanneer je tijdens een toernooi ingedeeld wordt met iemand. We zien hier van alles ontstaan, van huwelijken tot vriendschappen voor het leven.”

Je kunt verder lezen onder de foto’s.

Foto: Crayestein Golf
Foto: Crayestein Golf
Foto: Crayestein Golf

Gratis proefles

Wil je kennismaken met golf? Elke zaterdag organiseert de golfbaan een gratis proefles. In een uur leer je een aantal technieken en ontdek je wat golfen en de golfvereniging inhoudt. Je hoeft zelf niets mee te nemen; trek comfortabele kleding plus platte schoenen aan en je bent klaar voor een uurtje op de baan. Kijk voor alle data of om je aan te melden op de website.

Smaak te pakken?

Heb je de smaak te pakken, dan kun je je meteen inschrijven voor startcursus Golfstart. Voor 99 euro plus administratiekosten krijg je zes lessen waarin de golfsport ontdekt. Tijdens de laatste les haal je de NGF-golfbaanpermissie. Hiermee mag je blijven spelen bij de golfclub. Maar er zijn meer mogelijkheden bij de golfbaan, zoals vrijgezellenfeesten of eten in voormalig clubhuis Jack’s Steakhouse. Van jeugdlessen tot zakenclinics en gezellige evenementen: bij Crayestein Golf kan het allemaal.


Meer over Crayestein Golf ontdekken?

Crayestein Golf sport en bewegen

Gesloten08:00 - 21:00

Baanhoekweg 50, Dordrecht

Bekijk meer:sport en bewegen

Lees meer:

Vrijgezellenfeest golfen golfclinic golfarrangement - Jack's Steakhouse Crayestein Golf

Hier vier je het leukste vrijgezellenfeestje ooit vanaf 50 euro

Zoek je een bedrijfsuitje of heb je geen idee wat je moet doen tijdens het vrijgezellenfeestje van j...
Jordy Kuijsters Crayenstein Golf Jack's Steakhouse Dordrecht

Jordy van familiebedrijf Jack’s Steakhouse & Crayestein Golf: ‘Mijn ouders hielden me weg bij de golfbaan’

Zijn ouders hielden hem als jongen weg bij familiebedrijf Crayestein Golf. Toch runt Jordy Kuijsters...

adv.