Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3 x superleuk om te doen op zondagmiddag in Dordrecht

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Doe je mee aan Dry January? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Dordrecht. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Schaatsen bij OptiSport

Schaatsen en Nederland horen toch wel een beetje bij elkaar. Dat kan gelukkig gewoon in Dordrecht, bij de ijsbaan van Optisport. Ze zijn ook op zondag open, dus je kunt er op je vrije dag voor recreatief schaatsen. Een kaartje kost €7,00.

Borrelen bij Down Town

Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Misschien wel het mooiste uitzicht heb je bij Down Town. Met het uitzicht op de rivieren en een lekker borrelhapje op tafel, waan je je op het Manhattan aan de Merwede. En wil het helemaal afmaken? Trotseer januari dry in style met FÏNLEY: dit is een heerlijke alcoholvrije frisdrank. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Modetentoonstelling bezoeken

Posted by Huis Van Gijn on Wednesday, 11 December 2019

Weer of geen weer, in museum Huis van Gijn en het Dordrechts Museum kun je je met elke temperatuur prima een middagje vermaken. Daar vind je tot en met 17 april een modetentoonstelling die over de twee musea is verdeeld. Op zondag zijn ze van 11.00 tot 17.00 geopend. Erg gezellig om te bezoeken met vriendinnen.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.