Eindelijk! Binnenkort zie je Disneyfilm ‘Dumbo’ in de bioscoop en zo krijg je korting

Aangeboden door Kinepolis Dordrecht 6 maart 2019

2019 is hét jaar voor Disneyliefhebbers. Er komen maar liefst drie live action verfilmingen uit van de geliefde tekenfilms en ‘Dumbo’ heeft de première. Kinepolis viert dat op 27 maart met een speciale Ladies Night die je niet wil missen. 

Lekker met de meiden

Bezoek je de filmavond, maak je maar op voor een gezellig avondje uit. Bij binnenkomst staat er een welkomstdrankje voor je klaar. Je kletst lekker bij met je vriendin, zus, moeder of collega’s en ondertussen struin je langs verschillende kraampjes met fashion, beauty en accessoires. En dan moet de avond nog beginnen!

Het artikel gaat verder onder de afbeelding.

Misschien val jij in de prijzen

In de zaal staat je nog wat leuks te wachten. Voorafgaand aan de film ‘Dumbo’ maak je kans op mooie prijzen. En dan komt het moment waarop we niet kunnen wachten; pak je tissues maar alvast, want er komen hartverwarmende scènes aan.

Tissues please!

De film uit 1941 (!) is ultiem jeugdsentiment voor elke generatie. We herinneren ons allemaal het aandoenlijke olifantje met zijn veel te grote oren. Bijna tachtig jaar na de première heeft regisseur Tim Burton er een sprookjesachtige film van gemaakt. We kennen hem natuurlijk van ‘Edward Scissorhands’, dus dat zit wel goed. Tel daarbij Danny DeVito, Colin Farrell, Michael Keaton en Eva Green op en je weet het: deze film is al magisch vanaf de eerste scène.

Het artikel gaat verder onder de video.

En zo krijg je korting

Kaartjes koop je via de oranje knop onderaan dit artikel of aan de kassa. Maar we kunnen je het speciale Disney Passepartout aanbevelen. Dan heb je niet alleen kaartjes voor ‘Dumbo’, ‘Alladin’ en ‘The Lion King’, maar ben je ook nog eens een stuk voordeliger uit: €25,- voor drie films.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kinepolis Dordrecht. Meer over Kinepolis Dordrecht ontdekken?

Kinepolis Dordrecht

bioscopen

Nu open10:30 - 23:00

Lijnbaan 200, Dordrecht

Bekijk meer:bioscopen

adv.