Een origineel cadeau laten maken is zo gepiept en dit is hoe je het doet

Aangeboden door Twin Creations 14 november 2017

Printen op producten. Je denkt misschien: dat is saai en alleen maar voor bedrijven. Nou, dat is dus niet zo en dat willen we even uitleggen.

Je krijgt soms een bedrukte pen van een bedrijf of een winkel. En als de feestdagen eraan komen soms een fles wijn of een bedrukte usb-stick. Leuk allemaal, maar waarschijnlijk zijn al die bedrukkingen in enorme oplagen gemaakt. In ieder geval niet iets voor een particulier. Twin Creations bewijst het tegendeel.

Een cadeautje

“Een relatiegeschenk is eigenlijk een cadeautje”, vertelt Mervyn de Bruyn van Twin Creations. “Maar cadeautjes geven mensen elkaar ook onderling. En wij denken dat we hierbij veel kunnen betekenen. Want wij kunnen ook veel in kleine hoeveelheden maken. Al wil je maar één artikel bedrukt hebben, dan kan dat. Of dat nou de riem is van de hond of de hoes van een ipad.”

twin creations

Twin Creations
In een handomdraai kan Twin Creations van een simpel cadeau een origineel geschenk maken. Foto: Twin Creations

Er gaat een wereld open

Nu wordt het interessant. “Onlangs kwam er iemand die een fles wijn cadeau wilde doen”, zegt Mervyn. “We hebben toen het bestaande etiket op de fles vervangen. Het leuke is dat je dan in een mum van tijd een heel ander cadeautje hebt. En als je dat weet, dan gaat er een wereld aan mogelijkheden open.”

Noem maar op

Bij Twin Creations zijn ze soms zelf verrast door de vragen van de klanten. “Iemand vroeg of we iets konden drukken op de achterkant van de stenen in het Scrabble-spel. En dat kan, want je kunt iets maken op vrijwel alle ondergronden. Of het nu glas is, kunststof of hout. We kunnen zelfs je naam op je schoenen zetten, of op een broeksriem of sokken. Noem maar op.”

Kom maar op met die decembermaand

Met de decembermaand in zicht biedt het personaliseren heel veel mogelijkheden. “We kunnen eigenlijk iedereen helpen bij het maken van iets leuks. Van een particulier die zijn sinterklaascadeau heel persoonlijk wil maken tot een bedrijf dat voor ieder personeelslid afzonderlijk een eindejaarsgeschenk wil hebben. Bijvoorbeeld met hun naam of foto. Wil je iets maar weet je het niet? Dan helpen we je bij het uitzoeken van een geschenk en we kunnen het zelfs voor je bestellen. Ook denken we graag mee met een ontwerp en uiteraard zorgen we er voor dat alles perfect wordt bedrukt of beplakt.”

Niet meer in de rij

Ontzorgen noemen we dat. En Twin Creations neemt daarmee niet alleen bedrijven veel werk uit handen, maar als particulier hoef je ook niet meer in de rij bij de kassa voor je decemberaankopen.

Twin Creations dienstverlening

nu gesloten08:00 - 18:00

Blekersdijk 38-A, Dordrecht

Bekijk meer:dienstverlening