Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Dordrecht

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Dordrecht. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Even relaxen tijdens Songbirds 078 Festival

Foto: pr
Heb je zin om live muziek te luisteren op zondagmiddag? Neem je vrienden mee naar Songbirds 078 Festival. Zondag 24 november kun je bijvoorbeeld genieten van de muziek van Marlijn bij Atelier Katinka van Haren op de Voorstraat. Het hele programma vind je hier.

Borrelen bij Dordts Genoegen

©Yourlittleblackbook.me

Dordts Genoegen is een topplek voor een zondagmiddagborrel. Bestel vers brood met smeerseltjes en olijfjes en geniet van een drankje uitzicht op het Scheffersplein. Tip: Dordts Genoegen schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon en Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Bekijk de beroemde Dordtse schilders

Dordrechts Museum - indebuurt Dordrecht
Foto: Facebook Dordrechts Museum

Of het herfstzonnetje schijnt of er een najaarsbui valt, bij het Dordrechts Museum kun je bij elk soort weer terecht. De bekendste schilders uit Dordrecht hebben hier een plekje, zoals Ary Scheffer en Aelbert Cuyp. In het museum vind je trouwens schilderijen uit zes eeuwen. Kijk hier voor meer informatie van het Dordrechts Museum.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.