Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Dordrecht

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Dordrecht. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

MJescape

Nog niet zo lang geleden waren jullie bij ons voor de show van The Mad Magician. Hij waarschuwde The Boss al voor jullie…

Posted by MJescape on Sunday, 10 November 2019

Of het nou regent of droog is, bij escaperoom MJEscape kun je met zowel vrienden als familie terecht voor een spannend uitje. Ze hebben twee kamers: The Mad Magician en de nieuwe room The Boss. Echt eens een ander soort uitje om op zondagmiddag te doen.

Osteria-bar Luca

Middenop het Schefferplein kan je bij Luca tussen het winkelen gezellig bijkletsen. Wil je tijdens deze dagen wel borrelen, maar heb je geen zin in alcohol? Kies van voor FINLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Met haar verfijnde smaken en subtiele bittertje is dit een verrassend alternatief.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Kerstmarkt Dordrecht

Kerstmarkt Dordrecht 2018 - Showband Scheffersplein - indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

Van 14 tot en met 16 december is de binnenstad omgetoverd tot de grootste kerstmarkt van Nederland met zo’n 200 kraampjes. Op zondag 16 december kun je ook langs verschillende muziekpleinen lopen en zing je vanaf 16.45 uur mee met de Foute Kerstkaraoke op het Stadhuisplein.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.