Komend weekend is het Kids Weekend met Pieter Konijn in Kinepolis Dordrecht

Dit is een ondernemersbijdrage 17 maart 2018

Er komt nu zoiets gaafs aan, dat mag je echt niets missen. Het weekend van 24 en 25 maart is het namelijk Kids Weekend in Kinepolis Dordrecht, en dan kun je Pieter Konijn bekijken! Behalve de film Pieter Konijn, is er in de bioscoop van alles te doen. Dus ga dit filmtastische weekend beleven!

Tijdens het Kids Weekend is de bioscoop aangekleed in Pieter Konijn-stijl. Eerst word je natuurlijk vrolijk onthaald op de oranje loper en ontvang je een welkomstlimonade. Daarna kunnen de kinderen lekker knutselen, kleuren, geschminkt worden en allemaal ondeugende en pientere spelletjes doen. Voor ieder kind is er nog een leuke verrassing (op=op). Tijdens dit weekend zie je trouwens de Nederlandstalige versie van de film.

Beatrix Potter

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie.

Pieter Konijn kinepolis
Foto: Kinepolis

Die Pieter Konijn

De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Hoe laat

Tijdens het Kids Weekend in Kinepolis Dordrecht zijn er verschillende voorstellingen. De aanvangstijden op zaterdag 24 en zondag 25 maart zijn om 11.00 uur, 13.30 uur en 15.45 uur. Het spelletjesprogramma begint een uur voor de aanvang. Het einde van het evenement is om 17.00 uur. Je kunt hier tickets bestellen.

adv.