Deze nieuwjaarsconcerten zie je dit weekend in Dordrecht

Door Lisanne Doff 11 januari 2019

Het is alweer de tweede week van 2019, maar dit weekend wordt het jaar goed ingeluid met verschillende nieuwjaarsconcerten in de stad. We zetten hier op een rijtje waar je dit weekend terecht kunt voor sfeervolle shows in Dordrecht. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuwjaarsconcert in de Wijnstok

Het nieuwjaarsconcert in de Wijstok in Dubbeldam wordt een feestelijke bijeenkomst. Zaterdagmiddag 12 januari treden Alisa van Dijk, viool en sopraan, pianist en organist Arjan Versluis, organist Johan den Hoedt en Jeanette Jelier  – den Hoedt, dwarsfluit voor je op in het kerkgebouw. Ook hoor je stukken uit de tijd van de Synode. Na afloop is er tijd voor een hapje en drankje.

De aanvang van het concert is 15:00 uur. De deur is open om 14:30 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.

Adres: Dubbelsteijnlaan West 70

Nieuwjaarsconcert in de Augustijnenkerk

Op zaterdag 12 januari is er ook een nieuwjaarsconcert in de Augustijnenkerk. Het wordt een avond vol verrassingen voor de bezoekers van het zevende Nieuwjaarsconcert van Ars Musica. Er worden liederen gespeeld van Mozart en Mendelssohn, maar ook eigentijdse nummers van bijvoorbeeld Arvo Pärt en Peteris Vasks. Na afloop is er tijd voor een drankje.

Kaarten zijn tussen de €10,- en €28,-. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Kaarten kunnen worden besteld via de website. 

Adres: Voorstraat 216

Nieuwjaarsconcert van de Drechtstad Muziekvereniging

Ook op de zondag, 13 januari, is er een Nieuwjaarsconcert. Dit keer van de Drechtstad Muziekvereniging. Je kunt om 14.00 uur terecht in het verenigingsgebouw. Het concert is gratis.

Adres: Schenkeldijk beneden 8c.

André Rieu’s Nieuwjaarsconcert 2019 in Kinepolis

Foto: Kinepolis

De Koning van de Wals, André Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië. In Kinepolis kun je op twee dagen genieten van de spectaculaire show op het witte doek. Daarnaast zijn er in de films ook nog interviews met André, backstage beelden en speciale gasten. Kaartjes voor de film zijn €13,50 (excl. eventuele toeslagen).

De data zijn:
Vrijdag 11 januari: 19.00 uur
Zondag 13 januari: 13.00 en 15.00 uur.


Meer over Kinepolis Dordrecht ontdekken?

Kinepolis Dordrecht bioscopen

Nu gesloten10:30 - 23:00

Lijnbaan 200, Dordrecht

Bekijk meer:bioscopen
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.