Deze dingen kun je dit weekend in Dordrecht doen

Door Lisanne Doff 12 april 2019

Dit weekend wordt het weer kouder dan de afgelopen weken. Plantjes naar binnen en warme kleding aan. Heb je geen zin om thuis te blijven? Dan is er op dit weekend van alles te doen. Vooral zaterdag is een drukke dag. Kijk hier maar eens. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Record Store Day

Record Store Day
Foto: ANP

Op zaterdag 13 april is het Record Store Day en kun je bij Velvet Music Dordrecht en Get Back Music vanaf 09.00 uur je slag slaan. Er komt dan namelijk uniek muziekmateriaal uit, onder andere van Prince, Doe Maar, Peter Gabriel, U2, Idles, Mumford & Sons, Weezer en Anderson .Paak. Ook staat er bij Velvet Music een dag vol optredens gepland. Velvet Dordrecht én restaurant Het Magazijn zijn 13 april het podium van twaalf artiesten die een instore-optreden geven in Velvet Music. Tussen 11.00 en 18.30 uur zie je onder andere: De Staat, Rondé, Warhola, Maydiën, Tusky, Matt Perriment, Waltzburg, Flink, RUV, Certain Animals, Canvas Blanco en Winne op het mini-instore-festival.

Je leest hier meer:

Record Store Day

Dit kun je doen tijdens Record Store Day in Dordrecht

Op zaterdag 13 april is het Record Store Day en kun je bij Velvet Music Dordrecht en Get Back Music ...

Brunch bij Albert Heijn Achterom

Albert Heijn Dordrecht Achterom - indebuurt.nl
Foto: Google Maps

De Albert Heijn Achterom organiseert op zaterdag 13 april een brunch in een grote tent. Dit doen ze in samenwerking met de gemeente en heeft te maken met het thema #jebentnietalleen rondom The Passion. Heb je behoefte aan een praatje of een lach? De brunch is van 11.30 tot 13.30 uur en is helemaal gratis. Er is plek voor 50 personen.

Openluchtbrunch Albert Heijn Ach

Lekker! AH Achterom organiseert binnenkort een gratis openluchtbrunch

Nog maar een week geleden meldden we jullie dat Nobel's Brood voor een tweede jaar een grote pinkste...

Meer over Albert Heijn Achterom ontdekken?

Albert Heijn Achterom supermarkten

Nu open08:00 - 21:00

Achterom 42, Dordrecht

Bekijk meer:supermarkten

Lammetjesdag op Zorgboerderij de Zuidpunt

Foto: Zorgboerderij de Zuidpunt

Dit weekend is er de jaarlijkse lammetjesdag op Zorgboerderij de Zuidpunt. Het is een leuke uitje voor jong en oud. Op zaterdag 13 april kun je tussen 10.00 en 15.00 uur een bezoekje brengen. Ze organiseren een markt, quiz, er zijn spelletjes en een springkussen. Op de markt kun je onder andere onbespoten groenten, jam, honing en jonge plantjes kopen. Het hoogtepunt van de dag is natuurlijk het knuffelen van de schattige lammetjes.


Meer over Zorgboerderij de Zuidpunt ontdekken?

Zorgboerderij de Zuidpunt boerenbedrijven

Nu gesloten10:00 - 15:00

Polder Oudendijk 2-A, Dordrecht

Bekijk meer:boerenbedrijven

Benefietconcert in de Grote Kerk

Op 13 april organiseert Roparunteam van het Albert Schweitzer ziekenhuis een Benefietconcert in de Grote kerk in Dordrecht. Er zijn optredens van Heart & Soul en Vocal Harmony Kids. Ze zingen gospel, soul, blues pop- en musicalliedjes. De zaal opent om 18.00 uur en het concert begint om 19.30. Je kunt de hele avond de kerk bezoeken.

Entreekaarten kosten €7,50 voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar €2,50.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna Sterrenburg, Vos & Van der Leer, via aszrunners.nl of aan de deur.
De opbrengt gaat naar de zorg voor mensen met kanker.

Passion uurtje

Foto: Dordtissimo

Onder het motto ‘je bent niet alleen’ kun je zaterdag 13 april naar een mini Matthäus-Passion in de Wilhelminakerk, Blekersdijk 41. Met muzikale begeleiding van het Dordtissimokoor, 4 solisten, het Dordts Kamerorkest en Hans Okkerse op het orgel kun je een uur lang naar de mooiste delen uit de Mattheus Passion luisteren. Het mini concert is gratis en de zaal opent om 18.00 uur, waarna de avond om 18.30 uur start.

 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.